Thaimaassa kuvatussa videossa elefantti hauskuuttaa pariskuntaa uskomattomilla taidoillaan. Elefantti nimittäin näppäilee ja leikkii Samsung Galaxy Note laitteella kuin vanha tekijä.

Elefantti muun muassa tanssii musiikin tahtiin, jonka itse laittoi soimaan, selailee valokuvia, piirtää, soittaa kitaraa sekä lopuksi hieluttaa vielä kärsäänsä näkemiin merkiksi.

Videon lisääjän mukaan video on täysin aito, eikä se sisällä tehostekuvia, eikä piiloleikkauksia. Kyseessä on vain harvinaisen viisas yksilö.

Nuori oopperaa laulava duo hämmästytti katsojia urakalla Britannian Talentin karsinnoissa. Ennen esitystä monet katsojat, sekä tuttu tuomarikasvo, Simon Cowell, eivät vaikuttaneet kovin luottavaisilta tulevan esityksen suhteen. Mutta kun 17-vuotias Jonathan ja 16-vuotias Charlotte aloittivat laulamisen, monella katsojalla oli itkussa pidättämistä. Duo nimittäin kuulostaa käsittämättömän hyvältä. Tuomari Simon Cowell kuvailee Jonathanin ääntä erinomaiseksi, sekä lupailee tämän olevan tulevaisuuden tähti.

Jonathanilla on ollut koko ikänsä ajan itsetunto-ongelmia kokonsa takia ja hänestä huomaa, että ihmisteen eteen meneminen ei ollut nytkään helppoa. Laulaessaan hän on kuitenki omassa elementissään, vaikkakin pieni jännitys paistoi esityksen aikana hänestä. Ehkäpä Talentin tuoman julkisuuden kautta, hän pystyy samaan itseluottamuksensa takaisin ja ihmiset hyväksyvät hänet juuri sellaisena kun hän onkin.

 

Videopalvelu Dailymotioniin ladattu video herättää mielipiteitä internetissä.

Videolla mies esittelee tyhjän, rutatun juomatölkin, jonka jälkeen taikominen alkaa.
Purkin korjaaminen ensimmäisenähän ei ole temppu eikä mikään, entäs sitten sen sulkeminen? Puhumattakaan siitä, että täyttäisi suljetun, tyhjän tölkin nesteellä vain pitämällä tätä kädessään.

Vai onko video sittenkin vain mainontaa tulevalle juomalle, mitä mieltä sinä olet?

Amerikkalaisen teknologia yritys, Boston Dynamicsin internettiin lisäämä video hauskuuttaa sen katsojia. Videolla näytetään yrityksen uusimman laitteen, Sand Flean, toimintaa.

Sand Flea on normaalia radio-ohjattavaa autoa muistuttava robotti, jolla kumminkin on yksi muista radio-ohjattavista eroava ominaisuus. Se osaa hypätä jopa 9 metrin korkeuteen! Lisäksi laitteella on oma vakautusjärjestelmä, joka pitää sen vakaana hyppyjen ajan ja mahdollistaa näin hallitut laskeutumiset. Sand Flealla ajaminen onnistuu samanlailla, kuin muillakin radio-ohjattavilla.

Saa nähdä tuleeko Sand Flea mullistamaan radio-ohjattavien maailman.

Ruotsalainen poikabändi Kent julkaisi tulevalta levyltää singlen ensi kertaa videomuodossa. Bändi julkaisi kappaleen 999 videon youtubessa eilen, 27 maaliskuuta ja se on keräänyt jo 54 000 katselukertaa. Itse video on todella yksinkertainen, mutta toimiva live nauhoite.

Bändin uusi albumi Jag är inte rädd för mörkre julkaistaan 25. huhtikuuta. Esimakua siitä alla, kappaleella 999.