Meri tarjoaa elämän miljoonille, mutta sillä on myös kääntöpuoli. Massiiviset myrskyt piinaavat alusten urheita miehistöjä ympäri maailman.

Kuvakoosteeseen on kerätty kuvia, mitkä hahmottavat kammottavaa tilannetta laivojen näkökulmasta. Nämä pienet aallot tuntuvat varmasti hieman erilaiselta kun Silja Europan keinuminen Suomenlahdella mukavan tanssimusiikin soidessa.

Miksi ihmiset ajavat kulmakarvansa vain piirtääkseen ne uudelleen? Tätä emme välttämättä saa koskaan tietää.

Nämä ”ihmiset” ovat kuitenkin vieneet homman astetta pidemmälle, mahtavin lopputuloksin!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

a

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.


Aasiassa kädetön tyttö teki koruompeleita jaloillaan ja myi niitä saadakseen rahaa itselleen ja perheelleen. Tytön kädettömyyden syytä ei tiedetä, mutta tällaisten teosten tekeminen jaloilla on käsittömättömän taitavaa. Onneksi tytöllä oli ympärillään paljon ihmisiä, jotka antoivat hänelle tukea, rahaa ja kehuja!


Rihanna oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty syntyi 20. helmikuuta 1988 Barbadoksella. Rihanna tunnetaan R&B laulajana, tanssijana, mallina sekä näyttelijä. Rihanna on myynyt maailmalla yli 20 miljoonaa albumia, 60 miljoonaa singleä ja hän on päässyt listaykköseksi 35 maassa.
Rihanna on ensimmäinen naisartisti, joka on ollut Britannian singlelistan ykkössijalla viitenä vuotena peräkkäin. Laulajatähti on myös nuorin artisti, jolla on kymmenen ykköshittiä.

Supertähti julkaisi muutama päivä sitten musavideonsa Diamond-kappaleesta, joka on kerännyt jo yli 4 miljoonaa katsojaa. Katso video ja kerro mielipiteesi videosta/biisistä!

Nämä rohkeat palomiehet eivät pienestä tulvasta piitanneet. Miehet ajoivat autollaan 3.3metrin vesimassan läpi vaivattomasti.

Onneksi tuulilasinpyyhkijät olivat päällä!

Evästevalinnat