Jackass on Jeff Tremainen, Johnny Knoxvillen ja Spike Jonzen kehittämä televisiosarja, joka sai alkunsa Big Brother -lehden kuvauksissa Knoxvillen kokeillessa erilaisia itsepuolustusvälineitä itseensä lehtiartikkelin vuoksi.

Myöhemmin miehet suunnittelivat televisiosarjan, jossa ohjelman tähdet satuttavat toisiaan huvikseen. Alkuperäisen Jackass-porukan selkiinnyttyä Knoxville huomasi, että Bam Margeran tekemät CKY-videot olivat myyneet hyvin USA:ssa, joten he ottivat CKY-elokuvien tähdet mukaan joukkoonsa. Näin syntyi yksi 2000-luvun kuuluisimmista brändeistä: Jackass.

Kyseinen ryhmä on tuottanut myös 5 elokuvaa, jotka ovat olleet huippusuosittuja. Tällä kertaa asialle pääsee ”Bad Grandpa”, joka tekee pienen pojan kanssa hulvattomia kujeita muille ihmisille. Hauskinta kaikessa on, että ihmisten reaktiot ovat aitoja, sillä he eivät tiedä olevansa kuvausten uhreina.

Aiemmat miesten tuottamat elokuvat:

Jackass – ”The Movie” (2002)
Jackass ”Number Two” (2006)
Jackass ”2.5” (2007)
Jackass – ”The lost tapes” (2009)
Jackass ”3D” (2010)
Jackass ”3.5” (2011)

Jackass ”Bad Grandpa” (tulossa tämän vuoden lokakuussa)

BMX-pyöräily on yksi pyöräilymuoto, jossa ajetaan 20-tuumaisilla polkupyörillä. Pyörät ovat varta vasten suunniteltu BMX-pyöräilyyn, eivätkä pienestä koostaan huolimatta sovellu lasten- tai sirkuspyöriksi.

Tälle videolle on koottu uskomattomia BMX temppuja, jotka ovat vaatineet monen vuoden ahkeran harjoittelun.

Netissä näkee jatkuvasti samankaltaisia uutisia, joissa ylimieliset poliisit ovat tehneet tyhmyyksiä. Usein poliisit pääsevät helpolla ja ilman seuraamuksia, vaikka samat säännöt koskevat yhtälailla heitäkin.

Tälle videolle tallentui törkeä tapaus, missä poliisi ajaa tahallisesti rullalautailijan päälle.

Rullalautailu eli skeittaaminen on varsinkin nuoremassa ikäluokassa melko suosittu harrastus.Rullalautailutemppujen tallentaminen videolle tai valokuvaksi on ilmiö, joka on ollut osa rullalautailua sen alkuajoista saakka. Nykyisin lähes jokaisessa rullalautailuyhteisössä on ainakin yksi henkilö, joka omistaa videokameran ja kulkee mukana taltioimassa temppuja.

Kuvattu materiaali koostetaan yleensä rullalautailuvideoksi, joka näytetään kavereille tai siirretään esimerkiksi internetiin muiden lajin harrastajien nähtäväksi.

Bob Burnquist niminen rullalautailija kuvasi upean videon, jonka nimi on ”Dreamland.” Videolla mies tekee upeita temppuja, joiden harjoittelemiseen on kulunut varmasti useita vuosia.

21-vuotiaalla Andrew Hendersonilla on ollut koko ikänsä uskomaton intohimo jalkapalloon. Kovan harjoittelun myötä hänestä on kehittynyt lahjakas jalkapallon freestylemestari, joka on tullut tunnetuksi ympäri maailmaa.

Tällä videolla hän esittelee uskomattomia palloilutaitojansa Lontoon kaduilla.