Pöllöt ovat harvinaisen majesteettisia eläimiä ja ovat mestareita maastoutumisessa. Alla näkyvällä upealla luontovideolla näet useita kuvia, joissa eri pöllölajit ovat sulautuneet taustaansa. Pystytkö löytämään ne kaikki?

Jotkut meistä rakastavat eläimiä niin paljon, etteivät tunnu saavan tarpeekseen niistä. Tällä videolla ihmiset saavat eteensä piikkisikoja ja he yllättyvät toden teolla. Osa jopa alkaa itkemään liikutuksesta, sillä monille se on varmasti ensimmäinen kerta, kun he näkevät kyseisen eläimen.

Monet meistä tuntevat klassikkopeli Marion, mutta mitä tapahtuu kun päähahmon tilalle vaihdetaan hamsteri? Tällä söpöllä videolla pikkuinen jyrsijä kiipeilee esteradan läpi käyden välissä tunnelissa, aivan kuten Mariokin pelissä tekee. Todella suloista!

Australiassa esiintyvä paratiisilintujen heimoon kuuluva samettiviuhkasiipi on upea näky. Tällä videolla näet koiraan eeppisen soidintanssin, jolla se houkuttelee naaraan paikalle avaamalla siipensä viuhkamaisiksi ja ääntelemällä. Ihmiset voisivat ottaa tästä mallia pariutumisreissuillaan, sillä ketäpä ei mieletön tanssinumero kiinnostaisi enemmän kuin kulahtaneet iskurepliikit?

 

Tutkijat ovat yhtä innoissaan suloisista asioista kuin tavalliset tallaajatkin ja sen kuulee tällä videolla. Nautilus Live-tiimi törmäsi tähän erikoiseen pikkukaveriin Yhdysvaltain länsirannikolla.

He eivät aluksi olleet varmoja, mikä se oikein on, sillä niin epätodelliselta se näyttää. Olennon pallosilmät näyttävät ihan piirretyiltä, mutta myönnämme, että se on joka tapauksessa hurjan suloinen!