Taidetta voi syntyä oikeastaan mistä vaan. Tällä kauniilla videolla suklainen kakku on leivottu niin, että kun sitä pyörittää, sen osat heräävät eloon. Kahvi valuu kuppiin, muffinssi kohoaa ja raha kilahtaa kassakoneeseen. Ihanan rauhoittava ja miellyttävä pätkä.

This cake comes alive when rotated! Video by Sixty40

Posted by Bored Panda Art on Thursday, 7 April 2016

Perheenjäsenten yhteiset harrastukset ovat tärkeitä siteiden rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi. Tällä 7-vuotiaalla pojalla ja hänen äidillään on ihastuttava harrastus, jolla he pystyvät viihdyttämään suurtakin yleisöä.

Videolla he vetävät tanssiesityksen, joka saa yleisön riemastumaan. On hienoa nähdä, kun 7-vuotias poika tanssii kuin ammattilainen. Koulun tanssiaisissa ei ole epäilystäkään siitä, kuka pojista saa eniten kutsuja.

Koirat ovat ystävinä uskollisia, kilttejä ja luotettavia. Tarvitseeko ihminen muuta ollakseen onnellinen?

Tämä pikkutyttö leikkii pellolla neljäntoista saksanpaimenkoiran kanssa ja aika näyttää sujuvan rattoisasti kaikkien osalta. Videota katsoessa hymy nousee huulille ja siitä on helppo huomata, millaista oikea onni on.

Hiuksiaan voi nykyään värjätä ja leikata monella tapaa. Erityisesti piilokaljuiksi kutsutut leikkaukset ovat kasvattaneet suositaan viime vuosina. Tässä on kymmenen mielenkiintoista ja värikästä kampausta, jotka inspiroivat sinua seuraavaa kampaajakäyntiä varten.

1.

 

2.

 

3.

4.

5.

6.

7.

8.

A photo posted by M E L C H O W (@hairbymelc) on

9.

10.

A photo posted by @luceata on

Tässä tulee pieni humoristinen kilpailu, jonka tarkoituksena on veikata, mikä palloista pääsee ensimmäisenä maaliin.

Valitse yksi palloista, minkä luulet voittavan, ennen kuin katsot videon.

Osuitko oikeaan?