Elizabeth Ann Velásquez syntyi marraskuussa vuonna 1989. Hän painoi vain 1219 grammaa. Elizabethillä todettiin heti erittäin harvinainen sairaus.

Elizabeth syö päivittäin pieniä ruoka-annoksia, joista kertyy lähes 5000 kilokaloria. Mutta hänen elimistönsä ei pysty varastoimaan rasvaa. Häntä kiusattiin nuorena koulussa, sillä ihmiset luulivat hänen laihduttaneen tahalleen itsensä huonoon kuntoon. Naisesta kuvattiin myös video Youtubeen, jonka otsikko oli “Maailman rumin nainen.”

Nykyään kuitenkin Elizabeth on voittanut vaikeudet, ja hänestä on tullut ihmisiä kannustava puhuja sekä kirjailija.

Uskomattoman vaikeista ajoista huolimatta nainen on saanut runsaasti tukea läheisiltään, minkä ansiosta hän on selvinnyt ja voimistunut.

Elizabeth käy puhumassa eri radiokanavilla, jossa hän kannustaa kaikkia ihmisiä olemaan “oma kaunis itsensä.”

Elizabethin keho ei pysty varastoimaan lainkaan rasvaa, vaikka hän syökin paljon enemmän päivittäin kuin tavallinen amerikkalainen. Luusto ja hampaat eivät onneksi kärsi sairaudesta.

On upeaa nähdä kuinka itsevarma ja avoin Elizabeth on, vaikka häntä kiusattiin nuoruusvuosina.

Kirjoittaminen on myös lähellä naisen sydäntä, ja hän on julkaissut kirjan “Be Beautiful Be You”.

Kuvassa näkyy Elizabeth nuorempana, jolloin hän vielä kävi koulua. Tytön kasvoilla on uskomattoman kaunis hymy, vaikka hän kohtasikin haasteita koulussa.

Elizabeth käy lääkärissä säännöllisin väliajoin, jossa tarkastetaan hänen perusterveytensä.

Naisen oikea silmä sokeutui pienenä, mutta toisella silmällä Elizabeth näkee erittäin hyvin.

Tarina opettaa jälleen kerran, että ihmisiä ei koskaan pidä tuomita ulkonäön perusteella – kohtele muita kuin haluaisit sinua kohdeltavan.

Kuvat: Barcroft Exlusive / All Over Press

Caras Ionut on romanialainen valokuvaaja, joka innostui kuvanmuokkauksesta noin 7 vuotta sitten. Ahkera harjoittelu on ollut kuitenkin kaiken vaivan arvoista, sillä miehen teokset ovat todella upeita.

24 vuotta merimiehenä toiminut Caras muokkaa monista kuvista luontoaiheisia, sillä se on lähellä miehen sydäntä.

“16. kesäkuuta 2001 päätin alkaa tuoda unissani näkemiäni asioita muiden ihmiset tietoisuuteen photoshopin avulla”

Katso lisää kuvia taiteilijan kotisivulta: carasdesign.com

Ja Facebookista: facebook.com/pages/Caras-Ionut

Valokuvauksessa maltti on valttia. On myös tärkeää, että osuu paikalle juuri oikeaan aikaan. Tässä kuvakoosteessa näet Euroopan valokuvauskilpailun parhaimpia otoksia, joita katsoessa silmä lepää.

Kuvat eivät kaipaa selityksiä, sillä ne puhuvat tarpeeksi puolestaan. Niin kuin sanonta kuuluu: “Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”, pitää tässä tapauksessa hyvin paikkansa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Kuvat: All Over Press & WENN

Jokainen ihminen ainakin yrittää näyttää tyylikkäältä, mutta kun tyylitajuja on erilaisia ja niin syntyy myös hieman silmäänpistäviä kampauksia.

Kuka tietää, ehkä nämä ihmiset halusivat kuitenkin vain tuunata hiuksensa halloweeniä varten.

Ihmisillä on usein asenne, että taidetta voi nähdä vain gallerioissa. Nyt kuitenkin ihmiset ovat alkaneet kiinnittämään huomiota uskomattoman hienoihin katutaidemaalauksiin.

Katutaide saa hymyn nousemaan ihmisten huulille ja se on lähempänä tavallisia ihmisiä kuin gallerioissa esillä olevat maalaukset.

Katutaiteesta kiistellään onko se laitonta vai laillista, mutta onhan tällaisia teoksia mukavampi katsella kuin harmaita betoniseiniä.

Tässä kuvakoosteessa on luotu upeita teoksia, jotka näyttävät kuin ne olisivat heränneet eloon.

Lähde: Barcroft Media / All Over Press