1. Itsetyydytys ehkäisee syöpää. 2003 vuonna Australiassa tehty tutkimus osoitti viidesti orgasmin viikossa saavien miesten riskin sairastua syöpään olevan keskimääräistä pienempi. Myrkyllisiä aineita muodostuu jokaisen ihmisen kehoon ja orgasmin saamisen auttaa niitä poistumaan kehosta tutkija Bramen mukaan.

2. Sukupuoli elimesi on kovempi. Vanhetessasi lihaksesi vähitellen heikentyvät myös alapäässä.. Säännöllinen seksi tai masturbointi auttavat alapäätäsi pysymään pidempään kovassa kunnossa. Laukeaminen 3-5 kertaa viikossa tuo varmoja tuloksia!

3. Kestät kauemmin sängyssä. Säännöllinen masturbointi auttaa sinua kestämään kauemmin partnerisi kanssa. ”Masturbointi tuntia ennen partnerisi saapumista auttaa sinua kontrolloimaan orgasmia”, sanoo Brame. Jos orgasmin saamiseen menee tavallisesti 2 minuuttia tähtää ensikerralla 3 minuuttiin. “Suurin osa miehistä pystyy kaksinkertaistamaan aikansa kuukauden aikana”, kertoo Cadell. Harjoitus tekee mestarin!

4. Vastustuskykysi paranee. Orgasmin saaminen nostaa vastustuskykyäsi edistävien hormonien tuotantoa, sanoo hormonien tutkimiseen erikoistunut tutkija Jennifer Landa. Hormonin nimi on kortisoli, joka auttaa kehoasi puolustautumaan tauteja vastaan.

5. Piristyt ja tulet iloisemmaksi. Masturbointi vapauttaa hyvänolon hormoneja, kuten dopamiinia ja oksitosiinia, jotka aktivoivat aivojasi ja parantavat mielentilaasi. “Orgasmi on paras keino vapauttaa dopamiinia, ilman huumeita.”, sanoo Brame. ”Aivoskannaus osoitti orgasmin aikana saatavan tilan muistuttavan heroiinin käyttäjiä.”

Lähde: http://news.menshealth.com/


Dubai tunnetaan erittäin rikkaana ja hienona kaupunkina. Dubaissa asuu 1,3 miljoonaa ihmistä, joista jopa 80% ovat ulkomaalaisia. Dubai on tärkeä matkailukohde ja satama, mutta myös kasvava keskus palveluteollisuudelle.

Tällä videolla näet upean videon, jossa Dubain suihkulähteet pistävät parastaan.

Nämä ”Peniskaloiksi” kutsutut eläimet kuuluvat tähtimatoihin, joita tavataan maailmalla 140 eri lajia.

Tähtimatojen ruumis on makkaran näköinen ja niillä on lihaksikas kärsä. Madoilla voi olla huomattavan pitkä häntäosa. Tähtimadot ovat yleensä muutaman senttimetrin mittaisia, mutta jotkin yksilöt kasvavat jopa 75 senttisiksi.

Tähtimatojen ovat levittäytyneet maailman valtameriin ja niitä elää syvänteissä, sekä matalikoissa. Useimmiten ne madot kuitenkin elävät matalassa vedessä, pohjamudassa, kallion halkeamissa. Itämeressä näitä eläimiä ei ole tavattu.

Tähtimatoja Etelä-Koreassa.


Robin Skouteris on muusikko, joka tekee omien biisien lisäksi useita remiksejä pop-artistien kappaleista. Tällä videolla mies on koonnut yhteen vuoden 2012 pophitit ja tehnyt niistä upean musavideon. Robin on itse miksannut editoinut tämän kappaleen.


Taikurit osaavat hämmästyttää ihmisiä tempuillaan, joille usein löytyy kuitenkin yksinkertainen selitys. Tämän videon taikuri kuitenkin osaa tehdä tempun, mikä tuntuu lähes mahdottomalta. Videolla mies pyytää ohikulkijoilta kännykkää ja pulloa lainaan, jotta hän voi näyttää temppunsa.

Evästevalinnat