Kaikki me tiedämme, että elokuvissa käytetään erikoistehosteita. On kuitenkin yllättävää, miten paljon niitä todellisuudessa käytetään. Erikoistehosteilla toteutetaan elokuvissa yleensä sellaisia asioita, joiden oikea toteuttaminen maksaisi liikaa, olisi liian vaarallista tai olisi yksinkertaisesti mahdotonta. Esimerkiksi räjähdykset, laivojen uppoamiset, tulivuorten purkaukset ja luotien osumat tehdään erikoistehosteilla.

Näitä katsellessa moni saattaa pettyä. Pii ei todellisuudessa halaile tiikeriä, eikä Liisa oikeasti seikkaile ihmemaassa.

The Walking Dead

Kultahattu

The Wolf Of Wall Street

Game Of Thrones

District 9

Deadly Honeymoon

Gravity

Piin elämä

Ruma Betty

Katseeseen kätketty

Paranoia

Yön ritari

The Avengers

Boardwalk Empire

Liisa ihmemaassa

Mahtava Oz

Greyn anatomia

Twilight – Aamunkoi

Hobitti

 

 

Tässä on Virginia, 10 kuukautinen possu, jonka identiteetti on hukassa. Se on syntynyt possuna, näyttää possulta, mutta käyttäytyy kuin koira.

Virginia asuu Coloradossa omistajiensa, sekä kahden boxerikaverinsa kanssa. Se tuli perheeseen 3 kuukautisena ja on varttunut koirien parissa. Omistajat sanoo, että possu on jopa fiksumpi kuin aikuiset koiransa. Virginia oppi käyttämään koiranluukkua paljon aikaisemmin kuin koirat itse, ja se oli hyvin helppo opettaa sisäsiistiksi.

Me usein ajattelemme sikoja vain karjana. Unohdamme kuinka älykkäitä ja rakastavia eläimiä ne oikeastaan on. Siat ovat yleistyneet lemmikkeinä, ja ne ovat nykyään paljon muutakin kuin vain elintarviketuotantoon käytettyjä eläimiä.

Virginia on hyvin hellyydenkipeä ja kiltti. Se rakastaa rapsutuksia ja tykkää makoilla omistajiensa syleilyssä. Parasta kuitenkin on, kun se saa loikoilla ja leikkiä sen koirakavereiden kanssa. Omistajat kertovat, ettei Virginia välttämättä edes tiedä olevansa possu.

Lähde: Reddit

Figo-poliisikoira osallistui omistajansa Jason Ellisin hautajaisiin Kentuckyssä. Reddit-käyttäjä namregork jakoi koskettavan kuvan koirasta, joka hyvästelee väijytyksessä kuolleen työkaverinsa. 33-vuotias Jason oli ollut matkalla töistä kotiin, kun hänet ammuttiin.


Lähde

Koirien sanotaan haistavan kuolleen ja saavan tätä kautta ikään kuin rauhan sielulleen, vaikka suru ja ikävä säilyisivätkin. Tästä syystä, jos kotitaloudessa on useita koiria ja yksi niistä lopetetaan, olisi hyvä, että koira saisi haistaa kuollutta ystäväänsä.

Kaikki on paremmin, kun mukana seikkailee kissa. Aivan kaikki.

Fat Cat Art on Svetlana Petrovan projekti, jossa hän photoshoppaa tunnettuihin maalauksiin valtavan kokoisen Zarathustra-kissan. Katsoja voi huomata valaistuvansa maalauksia tuijottaessaan – Mona Lisan käsistä on selvästi aina puuttunut jotain. Iso paksu kissa.

Lähde: Svetlana Petrova & Zarathustra the Cat (FatCatArt)
Fat Cat Art – tuotteita voi ostaa täältä.

Varoitus! Jos olet hämähäkkikammoinen, emme suosittele selaamaan näitä kuvia.

Nimittäin ihan tavallisellekin eläinystävälle tulee kylmiä väreitä tästä löydöksestä, jonka tomi1 -nimimerkillä esiintyvä henkilö jakoi Reddit-verkkosivustolla. Kylmän viileästi hän otsikoi kuvansa ”Löysin tämän keittiöstäni”.

Näitä kuvia katsellessa karvat nousevat pystyyn ja kehossa alkaa tuntua hämähäkkien vilinää.

Kaikki alkoi siitä, kun yksi ampiainen pörräsi tämän seinässä olevan reiän ympärillä.

Reiästä löytyi iso kuivettunut mutapaakku. Mies halkaisi sen kahtia.

Sisältö oli karmaiseva. Moni olisi jättänyt tutkiskelun tähän, mutta ei tämä kaveri…

… nimittäin hän halkaisi sitä lisää.

Sisältö koostui monistakymmenistä epämiellyttävistä asukeista.

Eikä siinä vielä kaikki. Nimittäin hämähäkkien sisällä oli lukuisia munia ja toukkia.

Ampiaiset olivat laskeneet toukkansa hämähäkkien sisään. Suurin osa hämähäkeistä oli kuollut, kun toukat olivat syöneet niitä sisältäpäin.

Lähde: reddit.com