Mahasta se ruoansulatusprosessi alkaa. Vatsahapot tuhoavat ruoan, jotta se voi lähteä mönkimään kohti suolia ja tulla lopulta ulos. Happo hajottaa ruoan ja tappaa samalla bakteereita. Videolla näkyy, mitä hampurilaiselle tapahtuu kolmen tunnin aikana vatsassa.

Tältä näyttää hampurilainen ennen ja jälkeen vatsahappojen. Nam!

Muistatteko, kun lapsena oli aina niin kivaa etsiä kuvakirjoista jotakin pientä hahmoa? Esimerkiksi Mauri Kunnaksen kirjoissa seikkalee usein se semmoinen karvainen pieni  ja harmaa hämähäkkiotus.

No joka tapauksessa porukka nuoria miehiä alkoi piilottelemaan Instagram-kuviinsa dildoa. Joissakin kuvissa sen etsiminen ei ole vaikeaa, mutta joihinkin saa kyllä käytettyä aikaa tovin ennen kuin tuo kuminen lerpukka löytyy.

Joten, etsi kuvasta dildo!

Lähde: Subtledildo.com / Instagram

Via Huffington Post

Suurin osa kissoista varmaan juoksee sängyn alle imurin nähdessään, mutta ei tämä kissa. Rijka-kissa on ihan hulluna imurin suuttimeen ja sen imuvoimaan. Se ottaa imurista kaksin tassuin kiinni ja rupeaa lipomaan kielellä ilmaa.

Aivan metsänreunalla asustaminen voi olla mielenkiintoista, sillä erilaiset metsän asukit pomppivat vähän väliä takapihalla. Tämä perhe oli törmännyt aikaisemmin jo kettuihin ja kotkiin, mutta tämä eläin oli vierailulla ihan ensimmäistä kertaa.

Mustakarhu oli innoissaan lasten kiipeilytelineistä ja keinuista. Se viihtyi siellä pitkän aikaa, minkä aikana perheellä oli mahdollista ikuistaa tämä hauska näky kameralleen.

Harvoin käy näin, että voi turvalliselta etäisyydeltä seurata näiden eläinten puuhia. Sillä yleensä käy päin vastoin – pesä halutaan tuhota ja ampiaiset häätää mahdollisimman kauas. Mikä sinänsä on ihan ymmärrettävää, sillä jos tuo porukka hermostuu, juoksuaskeleet ja huitominen eivät auta enää mitään.

Videolla näkyy erinomaisesti pesän rakenne ja ampiaisten yhteistyö. Alla olevassa videossa on äänet mukana, mikrofoni on laitettu ikkunan ulkopuolella tallentamaan pikkuisten ampiaisjalkojen tepsuttelua.