Kameleontti on eläin, joka vaihtaa väriä ympäristönsä mukaan. Tällä videolla näet kuinka kameleontti kuoriutuu munastaan. Luonto on niin ihmeellinen!

Kissojen omistajat tietävät, että rakkailla karvapalloilla on tapana tunkeutua pieniinkin koloihin ja leikkiä lähes kaikella, mitä nyt sattuvat tassuihinsa saamaan. Erityisesti pahvilaatikot tuntuvat olevan kisujen suosiossa ja sen tosiasian näyttää täydellisesti nämä seitsemäntoista hassunhauskaa kuvaa.

1.

A photo posted by Andrew Ong (@andrewong5) on

 

2.

A photo posted by fluffystuffy (@fluffystuffy) on

 

3.

A photo posted by Paula Cranny (@beachmutter) on

 

4.

A photo posted by @calvinaugustus on

 

5.

A photo posted by laura (@my2cats) on

6.

A photo posted by Katharina (@fokapanda) on

 

7.

A photo posted by Caitlin (@caitlin_laddie) on

 

8.

9.

A photo posted by Pake (@surmanluoti2) on

10.

11.

A photo posted by Saeko Doyle (@saekodoyle) on

12.

A photo posted by Toast The Cat (@iamtoastie) on

13.

A photo posted by Nami (@namixchscats) on

14.

A photo posted by Pulla the cat? (@pullacat) on

15.

16.

A photo posted by Jeanette (@lieverjeanette) on

17.

Oregonilaisessa koulussa on hauska perinne. Joka vuosi sinisorsa rakentaa pesän koulurakennuksen sisäpihalle. Poikasten kuoriuduttua henkilökunta saattaa vaappuvan perheen koulun lävitse lähemmäs ulkopuolella sijaitsevia vesialueita. Oppilaat ja opettajat katsovat ja kannustavat lintuja käytävillä. Hienoa, että luontokappaleiden auttamista opetetaan koulussa oikein käytännössä!

Tällä hellyyttävällä videolla Champi-koira auttaa pyykkipäivän askareissa. Älykäs ja suloinen karvakaveri auttaa laittamaan pyykit koneeseen ja myös pois sieltä. Yläfemma Champille!

Jos olet koskaan pohtinut, kumpi kissasi tassu on dominoivampi, voit ottaa siitä nyt itse selvää! Aseta videon lailla vesilasi lattialle ja sinne nami. Katso kummalla tassulla kissasi nappaa herkun ja näin saat tietää vastauksen tähän erittäin tärkeään kysymykseen. Vai kävikö Marut ja kisu työnsi koko päänsä lasiin?