Jos olet haaveillut pienenä Disney-prinsseistä, nyt kannattaa ottaa nenäliina käteen, sillä näitä katsoessa saattaa alkaa kuola valumaan suupielistä. Tämä kuvasarja nimittäin paljastaa, miltä prinssit näyttäisivät, jos ne olisivat oikeita ihmisiä.

Upeiden kuvien tekijä on suomalainen graafikko Jirka Väätäinen, joka teki todellisista prinsseistä tietysti esikuviensa lailla erittäin komeita. Tässä 8 tuttua hahmoa:

1.  Prinssi Erik, Pieni merenneito

Lähde

Lähde

 

2. Herkules

Lähde

Lähde

 

3. Prinssi Philip, Prinsessa Ruusunen

Lähde

Lähde

 

4. John Smith, Pocahontas

Lähde

Lähde

 

5. Prinssi Uljas, Tuhkimo

Lähde

Lähde

 

6. Prinssi Adam, Kaunotar ja hirviö

Lähde

Lähde

 

7. Tarzan

Lähde

Lähde

 

8. Aladdin

Lähde

Lähde

Lähde: Jirka Väätäinen

Kelsey niminen koira oli elänyt Balin kaduilla vuosia ilman puhdasta vettä ja kunnon ruokaa. Se oli jatkuvasti nälissään ja todella huonossa kunnossa. Kelsey oli tapellut monien koirien kanssa, minkä vuoksi se oli täynnä haavoja.

Onneksi eräänä päivänä yksi henkilö muutti koko koiran elämän.

Kelsey löydettiin Balilta.


Lähde

Koira oli laiha ja täynnä haavoja, eikä sillä ollut juurikaan turkkia jäljellä.


Lähde

Koiran silmistä näki, että sillä ei ollut juurikaan elämäniloa jäljellä. Se kuitenkin suostui tulemaan eläinhoitajien autoon.


Lähde

Tässä kuvassa koira on eläinsairaalassa.


Lähde

Vihdoin koira sai ruokaa ja puhdasta vettä.


Lähde

Eläinlääkärit järkyttyivät siitä, kuinka huonoon kuntoon koira oli joutunut.


Lähde

Mutta he päättivät tehdä kaikkensa, jotta koira saataisiin hyvään kuntoon.


Lähde

Eikä mennyt kauaa, kun Kelsey alkoi voida paremmin ja sai elämänilonsa takaisin.


Lähde

Se sai myös uusia ystäviä.


Lähde

Koira oppi myös pikku hiljaa rentoutumaan, eikä sen koko ajan tarvinnut olla varuillaan. Hitaasti, mutta varmasti Kelsey toipui rankoista kokemuksistaan kaduilla.


Lähde

Turkki alkoi rentoutumisen ja ilon myötä kasvaa myös takaisin.


Lähde

Ja paino nousi takaisin tavallisiin lukemiin.


Lähde

Tänä päivänä Kelsey on terve koira rakastavassa kodissa.


Lähde

Eikö hän olekin kaunis?


Lähde

Kaikki koirat ansaitsevat rakastavat omistajat ja hyvän kodin.


Lähde

Via: Newsner

Kun on kaveriporukalla liikenteessä, ensimmäisenä nukahtaminen on aina riski. Tämä kaveri nukkui autossa suu ammollaan niin syvässä unessa, ettei herännyt, kun kaverit alkoivat tunkea hänen suuhunsa karkkipötköjä. Lopulta tämän Micah-nimisen miehen suussa on ainakin 10 pötköä, muutama roikkuu myös silmälaseissa. Kun Micah herää, hän alkaa coolisti vain syödä karkkeja.

Me kaikki tiedämme, että limut ovat epäterveellisiä, mutta kuinka haitallisia ne oikeasti ovat. Yksi tölkki kokista ei vahingoita ketään, mutta äkkiä syntyy tapa lipittää limsaa joka päivä. Pitkällä aikajaksolla se on suureksi haitaksi keholle.

Alla on listattu monen suosikkilimsan Coca-Colan vaikutukset ensimmäisen tunnin aikana.

10 minuuttia

Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana 10 teelusikallista sokeria hajoaa elimistössäsi. Tämän seurauksena sokerin päiväsaantisuositus ylittyy sadalla prosentilla.

Lähde

20 minuuttia

20 minuutin jälkeen verensokerisi nousee kattoon, mikä aiheuttaa elimistössä insuliinin erityksen räjähdyksen. Tämän jälkeen maksa vastaa muuttamalla sokerin (jota on sillä hetkellä muuten aika paljon) rasvaksi.

40 minuuttia

Elimistösi on imenyt kokiksessa olleen kofeiinin. Pupillit laajenevat, verenpaine nousee, maksasi heittää sokerin verenkiertoon. Aivojen hermojärjestelmässä olevat reseptorit sulkeutuvat, jolloin et tunne oloasi väsyneeksi.

Lähde

45 minuuttia

Kehosi nostaa dopamiinin tuotantoa, joka on aivojen onnellisuushormoni. (Heroiini toimii samalla tavalla.) 

60 minuuttia

Virvoitusjuoman fosforihappo hajottaa kehossasi olevan kalsiumin ja magensiumin virtsaasi, jonka seurauksena pissaat samalla nesteen ja vitamiinit ulos kehostasi.


Lähde

Via: Iflscience.com

Jessica Cox syntyi ilman käsiä vuonna 1983 Arizonassa. Jo lapsena hän joutui opettelemaan ja harjoittelemaan yksinkertaisimmatkin asiat useaan otteeseen, sillä esimerkiksi syöminen jaloilla ei ollut niin helppoa kuin käsillä. Sitkeä harjoittelu ja sinnikkyys kantoivat kuitenkin hedelmää. Tänä päivänä Jessicalla on nimittäin musta vyö taekwondossa. Lisäksi hän on maailman ainut kädetön ihminen, jolla on virallinen lentolupakirja. Jessica osaa myös soittaa jaloillaan pianoa ja laittaa itselleen piilolinssit.

Jessica kiertää ympäriinsä puhumassa suurille yleisöille pääosin motivaatiosta ja siitä, että unelmat voivat toteutua.

Evästevalinnat