Auringon vaaroista puhutaan paljon. Mutta kuinka paljon aurinko oikeasti vaikuttaa ihoon, sen näkee vasta iän myötä, kun naamanahka roikkuu polvissa ja ryppyihin voi asetella esineitä. Tällä videolla on näytetty uv-valon avulla, miltä nuori auringonkyllästämä iho näyttää – ja miltä iho näyttää sen jälkeen, kun siihen on laitettu aurinkorasvaa. Pistää miettimään.

Tässä vähän erilainen perhepotretti.

Äiti, isä ja kaksi lasta istuvat pöydän ääressä, ja he ovat laittaneet kätensä yhteen. Seuraavaksi kädet saavat päällensä kipsipeitteen. Ei mene kauaa ja kipsi poistetaan. Alta paljastuu hauska taideteos, jossa näkyy pikkutarkasti käsien uurteet ja asennot. Ihana muisto katsella joskus vanhempana!

Tämä on yksi hellyyttävimmistä kuvakoosteista kautta aikain. Nainen otti hoiviinsa pienen kissanpennun. Häntä jännitti kovasti, miten kotona asustavat fretit ottavat uuden tulokkaan vastaan. Mutta kuten tämä kuvasarja osoittaa, jännitys oli turhaa.

Kissanpentu sai nimekseen Ned.

Se alkoi heti telmiä uusien kavereidensa kanssa…

… eikä mennyt aikaakaan, kun ne jo nukkuivat ihan vierekkäin.

Siis ihan vierekkäin.

Ja päällekkäinkin.

Ned kasvoi aikuiseksi…

… mutta yhteiset leikit jatkuivat.

Samoin jatkuivat yhteiset päiväunihetket.

Vuoden aikana muuttui siis vain kaksi asiaa: nukkuma-asennot ja Nedin koko.

Välillä näin…

… ja välillä toisinpäin!

Onni on löytää ystäviä.

Lähde: Reddit

Tässä vielä suloinen video Nedistä, joka pesee ystäviään:

Kaksi ohikulkijaa törmäsi metsäpolulla järkyttävään näkyyn. Maassa makasi koira, jota he ensin luulivat kuolleeksi. Koira kuitenkin hengitti – mutta todella vaivalloisen näköisesti. Eläimen kaulaan oltiin sidottu naru todella tiukalle. Se teki hengittämisestä ja nielemisestä lähes mahdotonta. Kireän narun vuoksi koiran pää oli todella turvoksissa, mikä oli silminnähtävää. Oli selvää, että joku oli tehnyt tämän tahallisesti. Koiran löytäneet ihmiset eivät aikailleet, vaan katkaisivat narun koiran kaulan ympäriltä. Pian paikalle saapui myös ammattilaisia auttamaan koiraa.

Koiran pää oli todella turvoksissa kaulaan sidotun narun takia.

Naru oli näin tiukalla. On ihme, että koira edes oli hengissä.

Se oli todella uuvuksissa ja tuskissaan. Eikä mikään ihme.

Koira pääsi kuitenkin nopeasti osaaviin käsiin, missä sitä hoidettiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Koira toipui nopeasti fyysisesti, mutta traumojen käsittely vie aikaa. Se ei välttämättä koskaan toivu koetuksesta täysin.Onneksi sillä on nyt ympärillä ihmisiä, jotka välittää.

Lähde: Facebook

Libby on kaksivuotias tyttö, jolla on älyttömän suloinen lemmikkipossu nimeltä Pearl. Possu on 3 kuukautta vanha, ja se on jokaisen pikkutytön vaaleanpunainen unelma. Libbya ja Pearlia yhdistää yksi suuri asia – molemmat ovat adoptoituja tähän perheeseen. Onneksi molemmat saavat nyt rakkautta ja huolenpitoa kyllästymiseen asti, ja ovat löytäneet itselleen sydänystävän.

Libbyn adoptioäiti Lindsey on valokuvaaja, joka kuvaa tämän suloisen kaksikon hellyyttäviä hetkiä yhdessä. Äiti lisää kuvia muun muassa Instagramiin, missä näitä suloisia kuvia saa ihastella.

Lähde: Instagram