Kun äiti lähti töihin, isä ja tytär puuhasteli sillä aikaa jotain aika hauskaa. He tanssivat ja pelleilivät, vaihtelivat asuja ja asentoja, ja kuvasivat tämän kaiken videolle. Tuloksena syntyi tämä hyvän mielen video, joka saa jokaisen äidin hymyilemään ja miettimään, mitä kivaa kotona työpäivän aikana tapahtuu.

MJ on ihan tavallinen kissa, lukuunottamatta yhtä asiaa. Se nimittäin pitää pyöräilystä.

Ei se tietenkään itse polje, vaan istuu omistajan olkapäällä tämän pyöräillessä. Ihmiset saavat muutaman kerran hieraista silmiään, kun tämä kaksikko menee ohi pyörällä.

Romanttista on se, kun kumppani yllättää toisen silleen isosti. Niin kuin tällä videolla.

Lindsey on ollut reissussa kuukauden, ja hän odottaa lentokentällä poikaystäväänsä. Yhtäkkiä hänen takanaan joku alkaa soittaa kitaraa ja vieressä istuva mies rupeaa laulamaan. Sitten kauempaa luokse rientää poikaystävä, kukkakimpun kanssa. Aika hellyyttävää.

Tällä videolla näkyy, millaista on täydellinen tiimityöskentely. Ongelma on seuraavanlainen. Täyden uima-altaan pohjalla lepää autonrengas. Se kiinnostaa näitä kahta koiraa siitä syystä, että se on niiden lelu eikä lelujen sovi lepäillä semmoisissa paikoissa, ettei niillä voi leikkiä. Joten koirat ryhtyvät hommiin ja saavat renkaan ylös – yhteistuumin.

Kesällä 2014 kahdeksan syöpää sairastavaa norjalaista päätti tehdä maailman tunnetuimman ja seksikkäimmän musiikkivideon (Eric Prydz – Call on Me) uudelleen. Syynä tähän on ensinnäkin se, että he haluavat ihmisten huomioivan, miten paljon hyvää fyysinen aktiivisuus tekee keholle ja mielelle. Toisekseen se, että syövän ei tarvitse viedä itseluottamusta.

Sillä kyllä, myös sairastunut ihminen haluaa tuntea olevansa vahva, hyväksytty ja haluttu. Hän haluaa olla paljon muutakin kuin arvet, sädehoidot ja leikkaukset.