Kakadut ovat pienikokoisia lintuja, jotka osaavat yllättää älykkyydellään. Linnut kuuntelevat usein ihmisten tuottamia ääniä ja oppivat nopeasti matkimaan niitä.

Lucky -niminen kakadu on opetellut laulamaan Applen soittoääntä aina, kun se on vihainen.

“Ystäväni perheen kakaduun nimi on Lucky. Kakadu alkaa laulamaan Applen soittoääntä aina, kun se suuttuu. Lintu aloittaa laulamisen yleensä silloin, kun perhe on lähdössä ulos ja jättämässä linnun kotiin. Lucky on ihana ja sillä on täydellinen sävelkorva”, Ben Pluimer kertoo.

Koira on ihmisen paras ystävä, josta tämä video on jälleen erinomainen esimerkki!

Perhe oli tuonut vastasyntyneen tyttärensä kotiin ja he eivät vielä tienneet kuinka koira tulisi reagoimaan. Kateellinen? Suojelevainen? Me tiesimme, että koira oli seurallinen ja kiltti, mutta emme olisi osanneet odottaa tätä.

Koiran nimi on Bella ja se seuraa Malinaa (tytär) joka paikkaan. Koira pysyttelee Malinan sängyn alla aina, kun hän nukkuu ja pitää vanhemmat valveutuneina, jos vauva alkaa esimerkiksi itkeä.

Tämän videon voi tiivistää yhdellä yksinkertaisella lausella: koirat ovat IHANIA!

Äärimmäinen laiskuus on laji, joka pistää aivot työskentelemään tehokkaasti. Tarkoitamme tällä sitä, että aivojen täytyy tehdä kovasti töitä, jotta ne pystyvät kehittämään kaikista laiskimman tavan suorittaa tietty arkinen tehtävä tai kotiaskare.

Tämä kissa on tehnyt laiskuudesta todellisen taitolajin, sillä en nopeasti keksi mitään laiskempaa.

Slinky -niminen kissa ei jaksa kävellä rappusia, mutta se on kuitenkin keksinyt oivan tavan hivuttautua niitä pitkin alas.

Voit katsoa videolta kissan nerokkaan ratkaisun!

Voisi nopeasti kuvitella, että pieni apina pelkäisi tiikeriä kuollakseen. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole, sillä joskus ketteryys ja älli toimivat paremmin kuin raaka voima.

Ihmisiä naurattanut video kertoo kahden tiikerin ja gibbonin “taistelusta.” Tiikerit eivät olleet vielä aivan täysikasvuisia, joten vihainen apina oli niille luultavasti aivan uusi tuttavuus.

Gibbonit ovat pieniä apinoita, joita elää vain Kaakkois-Aasian metsissä. Niiden pieni koko ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö ne pystyisi puolustautumaan tiikereitä vastaan.

Voit katsoa todella huvittavan videon alapuolelta!

8-vuotiaan Marlyn isä ei ollut leikannut partaansa vuosiin. Tämä alkoi häiritä pientä tyttöä, jonka seurauksena hän ilmoitti isänsä Today Show -tv-ohjelmaan.

Isä on tukenut Marlya aina ja hän valmentaa muun muassa tyttärensä jalkapallojoukkuetta.

Ohjelman aikana Marlyn isälle tehdään täysin uusi lookki, jonka jälkeen tytär pääsee näkemään isänsä.

En olisi uskonut, että paksun parran alta paljastuu tällainen komistus!

Katso video alapuolelta: