Kaksi kaveriapinaa laitetaan vierekkäisiin häkkeihin. Niiden molempien tehtävä on antaa naiselle kivi häkin sisältä. Molemmat apinat saavat palkaksi ruokaa suoritettuaan tehtävän.

Jippona on kuitenkin se, että toinen apinoista saa kurkkua ja toinen viinirypäleen. Kurkun palkkioksi saanut apina syö ruokansa aluksi ihan tyytyväisenä, mutta nähtyään, että toinen kaveri saa jotain parempaa, kurkku ei enää kelpaa. Apina hermostuu ihan täysin tästä epäreiluudesta.

Kaksi papukaijaa rupeaa jammailemaan, kun musiikki pärähtää käyntiin. Ensin toisella alkaa pää heilua vimmatusti ja sitten toisella. Kovan sortin kilpailu näyttäisi olevan kyseessä. Molemmat vetävät kyllä aika tasaväkisesti ja pysyvät hyvin vielä rytmissäkin. Hyvän mielen video!

Ja sitten oli se yksi, joka riehaantui ihan täysin.

Muut pingviinit nököttävät kimpassa paikallaan, kun yksi ottaa kaiken irti lumesta ja ulkoilmasta. Ei ole kyllä tällaista ilopilleri-pingviiniä tullut aikaisemmin videoilla vastaan. Aika hellyyttävä.

Kaksi erikokoista koiraa, toinen vähän isompi ja toinen taas aika pieni, pentu vielä. Yksi ruokakuppi täynnä ruokaa. Toinen näistä koirista, se pienempi on syömässä eikä laske kaveriaan lähellekään kippoa. Tässä taas huomaa, miten hyvin toimii sanonta: Ei se koko vaan miten sitä käyttää.

Jokainen vanhempi tietää, miten jännittävää on matkustaa pienen lapsen kanssa julkisissa kulkuvälineissä, varsinkin lentokoneessa. Ja jokainen, joka matkustaa samassa koneessa itkevän lapsen kanssa, voi lopettaa sen pahalla silmällä katselun, sillä kyllä – tilanne tuntuu paljon ikävämmältä vanhemmista kuin kanssamatkustajista.

Tämä isä jä äiti lensivät ensimmäistä kertaa vuoden ikäisen lapsen kanssa. He päättivät antaa alla olevan pussukan vieressä istuvalle henkilölle…

http://i.imgur.com/5tFAgm5.jpg

Lähde: Reddit

Tässä vielä käännös:

”Moikka vieras!

Minun nimeni on Madeline. Täytän vuoden 17. joulukuuta ja tämä on minun ensimmäinen lentoni. Yritän käyttäytyä mahdollisimman hyvin, mutta haluaisin pyytää anteeksi jo etukäteen, jos menetän hermoni, minua alkaa pelottaa tai korviini sattuu. Äiti ja isä tekivät sinulle tämän pussukan, josta löytyy vähän herkkuja. Sieltä löytyy myös korvatulppia, jos ensimmäinen julkinen serenaadini ei miellytä sinua yhtä paljon kuin vanhempiani.

Kivaa lentoa!”