Ranskalainen vapaasukeltaja David Helder on pulikoinut veden alla jo 35 vuotta – isänsä räpylänjälkiä seuraillen. Sukeltaessaan David saa olla omien ajatusten kanssa, vesi on ollut hänelle aina paikka paeta kiirettä ja stressiä. Mitä ihmeellistä hän sitten veden alla puuhailee? David puhaltelee sellaisia ”vesikuplia”, pyörteitä ja rinkuloita, joita ei kovin moni alaa jo pitkäänkin harrastanut osaa. Hänen taitojaan on vaikea selittää, ne pitää nähdä itse.

Yksinkertainen testi. Koditon mies puetaan pukuun, ja hän pyytää ohikulkijoilta kolikkoa milloin metromatkaan milloin kahviin tai ruokaan. Kaikki ohikulkijat kaivavat kuvettaan, jopa mies, joka on itse myös koditon – hän on valmis antamaan siitä vähästä, mitä hänellä on.

Mutta kun vaatteet vaihtuvat, loppuu auttaminen.

”Tämä makupala on äidiltä” – koira syö herkun. ”Tämä makupala on isoisältä” – koira nappaa tämänkin namin. ”Tämä makupala on koirarankkurilta” – koiran ilme valahtaa ja sen katse kääntyy poispäin. Korvat luimussa se välttelee kädessä olevaa herkkupalaa.

Fiksu lemmikki tietää, keneltä makupaloja kannattaa ottaa vastaan ja keneltä ei.

Daniel Hashimoto työskentelee DreamWorksilla animaattorina. Mies on selkeästi oikeassa paikassa, sillä työ näyttää samalla olevan myös rakas harrastus. Hän nimittäin muokkaa lapsensa Jamesin arkipäivän puuhasteluvideot jännittäviksi seikkailuiksi.

Tällä videolla poika lähtee kouluun sillä tavalla kuin jokainen meistä joskus – haaveili.

Jos vieläkin haet motivaatiota juoksuun, tässä on yksi loistava idea piristää puuduttavaa lenkkiä. Tarvitset vain juoksulenkkarit ja kännykän, jossa on GPS.

San Franciscon katuja tamppaava juoksija Claire Wyckoff julkaisi penis-reiteistään kuvia, jotka levisivät ympäri nettiä hyvin nopeasti. Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen idea.

Lähde: Claire Wyckoff