Jokainen on joskus katsonut elokuvan seksikohtausta ja miettinyt mielessään, että ei ne tilanteet kyllä ihan noin mene. Tässä koosteessa satumaisten seksikohtausten alapuolelle on lisätty oikean elämän versio samasta tilanteesta.

1. Treffien jälkeen

Elokuva: Pari tulee kiihkeästi sisään kotiovesta. Mies kantaa naisen sänkyyn riisuen samalla rintsikat toisella kädellä ja pikkuhousut toisella.

Todellisuus: Molemmilla on kauhea pissahätä ja syntyy kilpailu kumpi ehtii ensiksi vessaan.

2. Yhteinen aika sängyssä ennen nukkumaanmenoa

Elokuva: Mies ja nainen muistelevat vanhoja aikoja kynttilänvalossa. Mies kehuu naista maasta taivaisiin ja tilanne johtaa seksiin.

Todellisuus: Molemmat ovat luuri kourassa hiljaa kymmeniä minuutteja ja pohtivat mielessään, kuka on tuo upean näköinen tyyppi, joka käynyt likettämässä kumppanin kuvia.

3. Orgasmit

Elokuva: Tunnin pituisen aktin jälkeen mies ja nainen tulevat samaan aikaan, ja ulkona ammutaan raketti h-hetkellä.

Todellisuus: 5 minuutin aktin aikana molemmat hikoilevat ja pitävät kummallisia ääniä. Meno on vähintäänkin erikoinen. Mies kysyy naiselta: ”Tulitsä jo?”

4. Seksi extreme-paikoissa

Elokuva: Lasit lentelevät ja pöytäliina vedetään lattialle pois tieltä. Ihan sama, vaikka pöydällä olisi televisio tai valokuva mummosta.

Todellisuus: Mies heittää naisen pöydälle, yrittäen muistaa, kuinka tilanne meni pornoleffassa. Tämän seurauksena mukit ja naisen selkä ovat rikki, eikä miehen vehje epämiellyttävien tilanteiden jälkeen ole enää juhlakunnossa.

5. Seksin jälkeen

Elokuva: Molemmat kehuvat toisiaan maasta taivaisiin. Alfauroksena esiintyvä mies ottaa naisen kainaloonsa ja sytyttää tupakan.

Todellisuus: Sängystä on pakko nousta heti, koska toisen eritteet alkavat valua pitkin reisiä.

Lähde: CollegeHumor

Australiassa asuva Taela Davis oli kävelemässä kotinsa lähellä keskellä kirkasta päivää, kun hänen kimppuunsa kävi tuntematon mies. Taela kuunteli musiikkia eikä kuullut miehen lähestyvän takaa. Mies kaatoi hänet maahan ja yritti kiskoa Taelan paitaa pois.

Kun säikähdys ja kauhu vaihtuivat voimakkaaseen adrenaliiniaaltoon, Taela pisti kehiin kaikki 15 vuoden karatetunneilla oppimansa taidot. Hän löi polvella miestä munille, sitten kylkiluihin ja kumautti vielä omalla päällään miestä päähän huutaen samalla apua. Taela pääsi juoksemaan karkuun.

Lähde

Mies on edelleen vapaana. Taela julkaisi kuvat ruhjeistaan ja kertoi raiskausyrityksestä avoimesta. Häneltä murtui pari kylkiluuta ja keho on mustelmilla – mutta mies on todennäköisesti pahemmassa jamassa.

”Mursin miehen nenän ja kylkiluita ja hänen pallinsa ovat nyt sinimustat”, Taela kertoo Facebook-sivullaan.

Taela kehottaakin kaikkia naisia opettelemaan itsepuolustusta. Hänellä itsellään on karatessa musta vyö.

Via Daily Mail

Torontosta kotoisin oleva kanadalainen taiteilija Robert Gonsalves on mestari luomaan optisia illuusioita. Mies on maalannut teoksia pienestä pojasta pitäen ja kokemusta on kertynyt jo yli 40 vuotta!  Monet kuvat näyttävät nopeasti katsottuna aivan tavallisilta maalauksilta, mutta hetken tarkastelun jälkeen niistä alkaa löytymään täysin uudenlaisia ulottuvuuksia.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

41.

42.

43.

44.

Seuraa Gonsalvesia Facebookissa.

Vuonna 1985 äiti nappasi kaupanhyllyltä ostoskoriinsa kaksi täysin samanlaista pehmolelua, ruskeita nalleja molemmat. Kun äiti palasi kotiin, hän antoi yhden nallen pienelle pojalleen. Toisen hän kertoi säilyttävänsä sitä varten, jos poika joskus saa oman lapsen. Niinpä toinen identtisistä nalleista päätyi 30 vuodeksi varastoon säilöön.

Tämä pieni poika ja uuden rakkaan nallen omistaja sai myöhemmin pikkuveljen. Pikkuveli julkaisi alla olevan kuvan Redditissä, sillä isoveljestä oli tullut isä, ja nalle oli 30 vuoden jälkeen vihdoin päässyt varastosta pois.

http://i.imgur.com/rSYtH4A.jpg

Lähde: Reddit

Via Bored Panda

Josh Paler Lin antoi kodittomalle miehelle 100 dollaria. Hän halusi selvittää, miten mies käyttää rahat, joten hän seurasi tätä salaa kameramiehensä kanssa. Josh näki, kun mies käveli kauppaan, jossa myydään alkoholia. Lopputulos ei kuitenkaan ole se, mitä moni miettii tässä vaiheessa…