Oletko koskaan miettinyt, miltä näyttäisit, jos laittaisit päällesi vastakkaista sukupuolta olevan kaverisi vaatteet? Tai miten muut suhtautuisivat sinuun sen jälkeen?

Kanadalainen valokuvaaja Hana Pesut on. Hän keksi idean kuvata ystäviään, jotka vaihtavat vaatteita keskenään eli mies pukee naisen vaatteet ja toisin päin. Jokaisessa kuvassa pari poseeraa ennen vaatteiden vaihtamista ja sen jälkeen. Tässä hauskassa kuvasarjassa erityisen hellyyttävää on miesten yritys matkia naisten poseerauksia käsien ja jalkojen asennoilla.

Kaikki normit ja tavat ovat vain tottumiskysymyksiä. Kuvasarjasta huomaa, että maailma voisi olla näinkin päin.

Kuvaaja: Hana Pesut

Hanan kotisivut löytyvät osoitteesta: sincerelyhana.com

Hana on julkaissut aiheesta myös kirjan:  http://switcheroo.bigcartel.com/

2-vuotias Zaya on suloinen pieni tanssijan alku. Hän seisoo kahden ammattitanssijan edessä, ja kun musiikki alkaa soimaan, tyttö alkaa liikkua sen tahtiin. Samalla taustalla seisovat tanssijat rupeavat seuraamaan tytön liikkeitä. Kokonaisuus on näyttävä, ja tyttö on iloinen saadessaan määrätä koreografian esitykseen.

Kuvassa oleva mies on jo pitkään kärsinyt ylipainosta. Yksi asia on kuitenkin aina estänyt häntä menemästä kuntosalille – huono itsetunto. Hän pelkää, että hänelle nauretaan tai ihmiset tuijottaisivat häntä.

Miehen hyvä ystävä keksi kuitenkin ratkaisun, miten tämä ei tuntisi itseään tuijotuksenkohteeksi salilla. Hän nimittäin menee joka kerta kannustamaan ystäväänsä salille hassuissa asuissa pitääkseen huomion poissa ujosta ystävästään.

 

Lähde: Imgur

 

Maahanmuuttokeskustelu käy kuumana ja erimielisyyksiä on runsaasti. Asioita pohtiessa ja mielipiteitä laukoessa on kuitenkin syytä muistaa nämä alla olevat asiat, ennen kuin alkaa päästämään suustaan sammakoita.

Autosi on Saksasta

Vodkasi on Venäjältä

Pitsasi on Italiasta

Kebabisi on Turkista

Demokratiasi on Kreikasta

Kahvisi on Brasiliasta

Elokuvasi ovat Yhdysvalloista

Teesi on Intiasta

Paitasi on Aasiasta

Öljysi on Saudi-Arabiasta

Sähkölaitteesi ovat Kiinasta

Numerosi ovat Arabiasta

Kirjaimesi ovat Latinalaiset

Ja vielä valitat, että naapurisi on ulkomaalainen tai maahanmuuttaja. Nyt olisi viimeistään aika nostaa katse pois omasta navasta.

Ei ole ihme, että Dan Pauly rakastaa käyttää puuta materiaalina töissään, sillä hänen isänsä, isoisänsä ja isoisoisänsä olivat myös puuseppiä.Dan on parhaiten tunnettu hauskan näköisistä mökeistään, jotka ovat kuin suoraan sadusta. Mökin sisältä voi löytyä sauna, sänky ja keittiö, liiteri tai puuvessa – riippuu asiakkaan toiveista.

Romanttisempia mökkejä tuskin voi löytää. Katso vaikka itse!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Lähde: Dan Pauly / Facebook