Miehiin ja naisiin kohdistuvan väkivallan kokonaisprosenttimäärässä ei ole kovin suuria eroja. Vaikka väkivallan piirteet ja muodot saattavat vaihdella sukupuolen mukaan, väkivalta on aina väkivaltaa.

Ihmisten reaktiot riippuvat siitä, kehen väkivalta kohdistuu. Jos mies lyö naista, niin se on väärin ja siihen on puututtava. Mutta jos nainen lyö miestä, niin tilanteelle vain nauretaan. Miksi?

Videolla kaksi näyttelijää halusivat tehdä käytännön kokeen, miten erilailla ihmiset reagoivat näkemäänsä väkivaltaan. Tulokset eivät yllätä, sillä naisiin kohdistuvaan väkivaltaan puututaan huomattavasti enemmän.

Aina ei tarvitse maksaa maltaita saadakseen itselleen kivoja ja kestäviä muotivaatteita. Jillian Owens näyttää kotisivullaan, miten voi pukeutua nätisti, mutta edullisesti. Hän muokkaa itse vanhoja vaatteita sellaisiksi, joita voisi helpostikin myydä missä tahansa naistenvaateliikkeessä.

Tosi hienoja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jillianin kotisivuilta voi seurata, mitä hän tarkalleen tekee vaatteille:

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähde: ReFashionista

Modernin teknologian ansioista saamme nauttia tämänlaisista pienistä vahingoista. Tässä aivan ihana pätkä vähän iäkkäämmästä pariskunnasta, joka ottaa itsestään videokuvaa tietokoneella yrittäessään valokuvata. Kumpikaan ei tiedä, mitä tapahtuu. Se ei silti näytä haittaavan yrittämisen meininkiä.

Italialainen organisaatio CoorDown, joka keskittyy lisäämään tietoisuutta Downin oireyhtymästä, sai viestin tulevalta äidiltä. Tämä kirjoitti, että odottaa lasta, jolla on edellmä mainuttu oireyhtymä. Hän kirjoitti olevansa peloissaan siitä, millainen lapsen elämä tulee olemaan.

Ja näin siihen vastattiin.

Tällä videolla kiteytyy hauskasti se, miltä näyttäisi, jos aikuiset käyttäytyisivät kuin lapset. Jostain käsittämättömästä syystä aikuiset eivät katso hyvällä, jos juhlissa juoksee alasti tai huutaa sitä, että keksejä on jäljellä enää yksi. Outoja aikuisia…