Hugo on vähän reilu vuoden ikäinen tanskadoggi. Darcy taas on vasta 4 päivän ikäinen pieni hanhi. Nämä kaksi ystävystä tapaavat ensimmäisen kerran toisensa. Voisi luulla, että hanhenpoikasta pelottaa, mutta näyttääkin siltä, että arkajalka onkin iso Hugo. Sitä nimittäin alkaa yhtäkkiä jännittää tuo outo piipittävä otus. Kerrassaan hellyyttävä.

Se pitää outoa ropina-ääntä ja siitä lähtee ihmeellistä höyryä, jota ei saa kiinni, vaikka miten yrittäisi huitoa.

Kyllä tällaisesta tilanteesta menisi itse kukin sekaisin. Nämä kissat ihmettelevät uusia kotiin saapuneita ilmankostuttimia ja tekevät kaikkensa, jotta pääsisivät niihin käsiksi. Jotenkin… Mutta miten?

Vaalea labradorinnoutaja makaa rauhallisesti sängyllä pienen kaverinsa kanssa. Molemmat näyttävät varsin tyytyväisiltä.

Sitten omistaja tekee jotain, mikä on jokaisen koiran onnenhetki. Hän nimittäin kutsuu koiraa nimeltä. Eihän siinä voi muuta kuin alkaa heiluttaa häntää ihan täysillä, jolloin takana oleva pienempi kaveri saa siitä naamalleen. Onneksi tämäkin heilutus muuttuu leikiksi, kun terrieri yrittää saada tuota pirullisesti heiluvaa karvapötkelöä kiinni.

Pennsylvanialainen kissanomistaja alkoi ihmetellä, mihin hänen kissansa katoaa joka aamu. Viimeaikoina kissa on lähtenyt omille teilleen lähes päivittäin. Omistajan uteliaisuus heräsi, ja eräänä päivänä hän päätti seurata kissaa.

Omistaja ei ollut uskoa silmiään, kun hän näki, minne kissa tepasteli. Kissa meni nimittäin peuran luokse, jolle kissa näytti olevan jo tuttu ystävä. Jokainen aamu kissa on mennyt hengailemaan peuran kanssa. Kukaan ei tiedä miten kaksikko on ystävystynyt, mutta ystäviä ne nyt vaan näyttää olevan – ja todella hyviä sellaisia.

Lähde: Reddit

 

Kissoilla ei ihan hirveän usein omatunto kolkuta. Paikkojen tuhoaminen ja tuhmuuksien tekeminen on niille ihan arkipäivää. Välillä on kuitenkin hyvä puhdistaa sielu synneistä, jotta voi taas tehdä ihan rauhassa tuhmia juttuja puhtaalla omallatunnolla.

“Varastin kissanminttupussin, revin sen auki ja söin lähes kaiken sisällön. Nyt olen niin kissanminttupöllyssä, etten pysty liikkua.”

“Pissasin hamsterin päälle.”

“Katselin vierestä, kun hiiri söi ruokakupistani. En tehnyt asialle mitään.”

“Mä oon se syy, miksi meille ei enää myönnetä kotivakuutusta.”

“Saatoin mennä tutkimaan vähän iskän mustepapereita.”

“Väännän tortut matolle aina, kun oon vihainen.”

“Mä en vaan pysty lopettaa pehmoeläimen nylkyttämistä.”

“Oksensin omistajani penkille, ja hän istui siihen.”

“Mulla oli yhden yön juttu.”

“Söin 300 dollaria.”

“Jos joku alkaa silittää mua ja sitten lopettaa sen kesken, niin mä juoksen ne kiinni ja puren niiden varpaita.”

“Söin äidin 10-sivuisen teesin 20 minuuttia ennen kuin se olisi pitänyt esitellä.”

“Ahmin ruokaa niin nopeasti, että oksennan murot aina takaisin kippoon. Sitten mä vaan jatkan syömistä.”

“Äidin poikaystävä muutti just äsken tänne, ja mä oon jo oksentanut sen läppärille ja kenkiin.”

“Laitoin elävän hiiren meidän vessanpönttöön, joten äidin piti pissata kylpyammeeseen.”

“Vien äidille ja iskälle kakan mun hiekkalaatikosta aina silloin, jos laatikko kaipaa mun mielestä siivousta. Jos äiskä ja iskä nukkuvat, niin jätän sen kakan vaan siihen sängylle.”

“Aina kun kaikki nukkuu, mä varastan niiden sukat ja vien ne mun hiekkalaatikkoon.”

“Aina jos mua oksettaa, niin mä kiipeen jääkaapin päälle ja oksennan sieltä alas. Siitä kuuluu vaan niin kiva ääni, kun korkealta tippuva oksennus osuu lattiaan.”

“Tykkään raahata erilaisia tavaroita vessanpönttöön. Esimerkiksi mun omia leluja, joulukuusenkoristeita ja sukkia.”

Lähde: Distractify