Monet eläimet rakastavat lumessa peuhaamista. Joten mikäs sen söpömpää, kuin lyhytjalkainen walesinpaimenkoira eli corgi pomppimassa lumihangessa! Katso tämä video heti, sillä se saa sinut takuulla hymyilemään.

Tämä tarina kertoo pojan ja ilveksen sijasta kissasta ja ilveksestä.

Pietarin eläintarhassa saatiin ensin katsoa kauhulla, mitä tapahtuisi, kun kissa joutui ilveksen häkkiin. Tilanne ei kuitenkaan päättynyt niin, että kissa joutui ilveksen välipalaksi. Kaksikosta tuli erinomaisia ystäviä ja tällä videolla saamme nähdä, kun ne pitävät huolta toisistaan.

Brittiläinen pariskunta David ja Sarah lavastavat yhdessä lähes identtisten kissojensa Willowin ja Taran kanssa tunnettuja elokuvakohtauksia, eivätkä tulokset voisi olla hulvattomampia!

“Aloimme tekemään kuvia pubimme pubivisan elokuva/televisio-kierroksen kuvakysymykseksi, ja ne toimivat todella hyvin, joten tästä tuli säännöllinen harrastus”, pariskunta kertoo. Pariskunnan Instagram-tilillä on jo lähes 12 tuhatta seuraajaa!

 

A photo posted by Movie Cats (@moviecats) on

A photo posted by Movie Cats (@moviecats) on

A photo posted by Movie Cats (@moviecats) on

A photo posted by Movie Cats (@moviecats) on

A photo posted by Movie Cats (@moviecats) on

Lähde: Bored Panda

Kun japaninspanieli Lulu kohtasi bernhardinkoira Blizzardin, hän adoptoi tämän heti isoveljekseen. Lulun lempipaikka oli Blizzardin selässä, un bernhardinkoira oli makuuasennossa. Ajan myötä toverukset tottuivat asetelmaan niin paljon, että Lulu nykyään myös ratsastaa Blizzardin selässä.

Lisää toverusten seikkailuja voi seurata Instagramissa.

 

Lähde: Bored Panda

Botswanassa ollut pariskunta sai todistaa upean tapahtuman, jossa norsuäiti synnytti poikasen. On uskomatonta, että vain muutamassa minuutissa norsunpoikanen pystyi jo kävelemään.

Poikaselle käveleminen on elintärkeää alussa, sillä pedot ovat heti kärkkymässä herkkiä poikasia.

On myös hienoa huomata, että koko norsuperhe on ympäröinyt uuden laumansa tulokkaan.