Amerikassa naiskuski hyökkäsi koululaisen kimppuun, tämän soitettua liian kovaa musiikkia. Kuskin mukaan teini käyttäytyi erittäin ärsyttävästi, eikä kuskin hermot enää kestäneet. Tällä hetkellä poliisi tutkii tapahtunutta ja bussikuski tulee luultavasti saamaan sakkoja.


 

EU:n tekemän tutkimuksen mukaan naisilla on isoja vaikutuksia päästä korkeisiin virkoihin.

Onglema on suurimmillaan korkeimmilla tasoilla, naiset jäävät vieläkin pahasti alakynteen miehille vastuuasemissa politiikassa ja yrityksissä, kuin muillakin aloilla. Kansallisissa parlamenteissa alle yksi neljästä jäsenestä on nainen.

Pahiten ongelma kuitenkin näkyy liiketaloudessa: Euroopan huippuyritysten hallitusten jäsenistä vain yksi seitsemästä on nainen, ja vain kolmessa prosentissa yrityksistä on hallituksen puheenjohtajana nainen.

Haluammeko odottaa vielä toiset 40 vuotta, ennen kuin naisten ja miesten edustus johtotehtävissä tasapainottuu?

Euroopan komission on aloittanut kampanjan asian muuttamiseksi. Katso kampanjan esittelyvideo ylhäältä, ja tutustu nettisivuihin!


Supertähti Zlatan Ibrahimovic on tällä hetkellä aivan hurjassa vedossa. Ruotsi pelasi Tukholmassa harjoitusmaaottelun keskiviikkona Englantia vastaan. Zlatan teki ottelussa käsittämättömät neljä maalia ja näytti maailmalle, miksi hänestä puhutaan. Aluksi Englanti johti ottelua maalein 2-1, mutta viimeisen viidentoista minuutin aikana Zlatan teki kolme maalia.


Uutistoimisto CNN väittää napanneensa UFO:n filmille. Denverin yläpuolelta kuvattu materiaali näyttää selvästi nopean lentävän asian, mitä kukaan ilmailualan ekspertti ole pystynyt tunnistamaan.

Yhteisöpalvelu Redditissä esitettiin muutamia teorioita, kuten kameran lähellä lentävä ötökkä tai radio-ohjattava lelu.

Ovatko avaruusoliot tulleet vierailemaan vihdoinkin?

People-lehti on valinnut taas vuosittaisen maailman seksikkäin mies kilpailun voittajan. Tällä kertaa voittajaksi selviytyi näyttelijä Channing Tatum, joka voitti Ryan Goslingin tiukasti.

Channing Tatum on ollut viime aikoina näkyvästi esillä Magic Mike -elokuvan myötä, jossa hän esittää miesstripparia.

Evästevalinnat