Kansainvälinen avaruusasema (International Space Station) on maata kiertävä pysyvästi miehitetty avaruusasema. Asema on jatkoa Yhdysvaltain Skylab- ja Neuvostoliiton Mir- ja Saljut-avaruusasemille. Avaruusasema on Kanadan-, Euroopan-, Japanin-, Venäjän-, Yhdysvaltojen-, sekä Brasilian avaruusaseman yhteishanke. Suomi ei osallistu avaruusaseman rahoitukseen, mutta se kuuluu kuitenkin kyseiseen järjestöön.

Tällä upealla videolla maapalloa on kuvattu eri puolilta päivin ja öin. Videolla näet muun muassa ukonilmaa, revontulia, sekä kaupunkeja, jotka loistavat uskomattomalla tavalla yön pimeydessä.

Nämä kuvat ovat erittäin kekseliäästi toteutettuja ja niiden tekeminen on vienyt useita tunteja, jopa päiviä. Katutaiteen sanotaan olevan laitonta, mutta mielestäni tällaista taidetta tulisi suosia enemmän. Tämänkaltainen taide on lähempänä ihmisiä, kuin taidegallerioissa olevat teokset.
Ajatuksia

Tekijä: color me katie
Katutaidetta Malesiassa

Jäätaidetta

Tekijä: Edgar Mueller
Kuvitteelliset portaat

Maailman suurin 3D taideteos

Tekijä: Joe Hill
Ennen kuin kuolen…

Tekijä: Candy Chang
Tolppa

Lähde: e1000
Rotko

Tekijä: unknown
Super Mario-teema

Uima-allas
Tekijä: Julian Beever
Mielen sekoittaja
Tekijä: Eric Johansson
Monopoli
Tekijä: Bored
Tappajahai
Tekijä: Edgar Mueller
Dominot
Tekijä: Aakash Nihalani
Koskenlaskua
Tekijä: Julian Beever
Varjot
Tekijä: color me katie


George Dennehy on mies, joka osaa soittaa kitaraa ilman käsiä. Mies on ilmeisesti menettänyt kätensä jonkinlaisessa onnettomuudessa tai ollut kädetön syntymästään lähtien. Videolla soivan kappaleen nimi on ”The Goo Goo Dolls”.

Käy myös katsomassa miehen Facebook sivut!

Tässä on loistava kuntoilulaite ihmisille, jotka pitävät ratsastamisesta. Korealaiset sanovat laitteen nostavan kuntoasi uskomattoman tehokkaasti ja pääset laitteen avulla liikkumaan helposti eri paikkoihin!

Ostaisitko sinä tämän laitteen?

Juhamatti Niskasaaren alien-taltiointi on ensimmäinen voittaja kesäkilpailussa, jossa etsitään Pohjoismaiden hauskimpia videoita. Joka toinen viikko Suomen katsotuin video palkitaan PS Vita -käsikonsolilla. Olisiko nyt sinun vuorosi pistää vielä paremmaksi ja päästä palkinnoille seuraavassa arvonnassa?

PlayStationin AntiBoredom-kilpailun katsotuin video kaikissa Pohjoismaissa oli viime viikolla kuopiolaisen Juhamatin tekemä video, jossa alien saunoo. Huumori taisi siis upota myös muualla, vaikka videon taustalla onkin perinteisen suomalaisia teemoja.

– Mietimme naiseni kanssa, mikä on Suomen tunnus. Sehän on sauna! Yritimme tehdä vähän pelottavan hauskan videon. Siispä Alien on sitten vatkaamassa taikinaa – saunassa.

Juhamatti saa palkinnoksi PS Vita -käsikonsolin.

– Tuntuu tosi hienolta! Kädet jo tärisevät, kun odotan, että pääsen pelaamaan. Pelaaminen alkaa varmasti Lego Batman 2: DC Super Heroes -pelistä ja jatkuu siitä sitten autopeleihin.

AntiBoredom-kilpailussa on kyse paitsi hauskoista videoista, myös muiden Pohjoismaiden haastamisesta. Syyskuussa jokaisessa maassa yksi video voittaa pääpalkinnoksi Sonyn tuotteita. Mitä enemmän maassa katsotaan videoita, sitä parempi on palkinto.

Vaikka Juhamatin video tyhjensikin pajatson viime kierroksella, tällä hetkellä Suomi on pahasti tappiolla hauskuusbarometrissä. Pistä siis pian paremmaksi ja lataa oma tylsyyttä torjuva videosi tästä linkistä.