Evan Doherty on lähes varmasti ikäluokkansa paras skeittaaja. Nyt nuorukainen kokeili temppua, jonka opettelemiseen kului mestariskeittaaja Tony Hawkilta lähes 20 vuotta!

Temppu onnistuu, mutta alastulossa poika menettää tasapainonsa ja kaatuu. Toivottavasti poika jaksaa harjoitella sinnikkäästi, jotta hän pääsee tekemään rakastamaansa lajia työkseen isona.


Lapsista tehdään usein hauskoja videoita, joiden tarkoitus on jakaa iloa muille.

Tällä kertaa Dragon Baby nimellä esiintyvä lapsi taistelee pahaa lohikäärmettä vastaan. Taistelutaidot lapsi oppi ollessaan Bruce Leen oppipoikana.


Apollo Robins esiintyy herrasmiehenä, jota ei heti uskoisi ammattilais taskuvarkaaksi. Mies varastaa esityksessä olevilta miehiltä luottokortit, kellon, kynän ja rahat ilman minkäänlaista epäilyksen heräämistä.

Vaikka videota katsoo tarkasti ei huomaa, että mies ottaisi heiltä juuri mitään. Muistakaa olla varovaisia mennessänne kasinolle ja tarkkailkaa rahojanne jatkuvasti.


Penelope Soto oli jäänyt kiinni huumeiden hallussa pidosta ja oli aluksi saamassa lievää rangaistusta. Kaikki kuitenkin muuttui hänen näytettyään keskisormea tuomarille. Tyttö sai 30 päivän vankeusrangaistuksen käyttäydyttyään törkeästi oikeudessa.

Kaikki alkoi tuomarin kysyessä paljon tyttö tienaa ja onko hänellä arvokasta omaisuutta.

Tuomari: ”Se ei ole vitsi, tiedäthän emme ole klubilla nyt, joten ota tämä vakavasti”

Tyttö: ”Olen vakavissan, sait minut vain nauramaan” ”Sait vain minut nauramaan, Pyydän anteeksi. Koruni ovat erittäin arvokkaita… Ne ovat yhtä arvokkaita kun Rick Ross”

Tuomari: ”Oletko ottanut huumeita viimeisen 24 tunnin aikana”

Tyttö: ”En ole”

Tuomari antoi tytölle noin 5.000 dollarin sakot ja sanoi ”hei, Hei.”

Tyttö: Naurua, jonka jälkeen hän huusi iloisesti ”Adios.”

Tuomari huusi tytön takaisin ja antoi tälle 10.000 dollarin sakot.

Tyttö: ”Oletko tosissasi?!” Tämän jälkeen tyttö käveli pois keskisormi ylhäällä sanoen ”Fu*k you” tuomarille, joka oli suuri virhe.

Tuomari Rodriguez-Chomat kutsui tytön takaisin ja antoi rangaistukseksi 30 päivää ehdotonta vankeutta.


Öljynporauslautoilla työskenteleminen on vaarallista touhua, kuten tämä video osoittaa. Iranissa öljynporauslautta upposi ja miehet joutuivat merihätään. Iran pyytää nyt kymmenien miljoonien korvauksia aiheutuneista saasteista ja vahingoista.

Lautta upposi viime maanantaina ja sen rakentamisessa kului yli 2 vuotta. Uppoamisen syytä ei vielä tiedetä, mutta sitä tutkitaan koko ajan.

Evästevalinnat