Papukaijat ovat hauskoja eläimiä ääniosaamisen vuoksi. Jotkut omistajat myös tajuavat opettaa linnuilleen erikoisia taitoja, videossa esiintyvää papukaijaa on opetettu beatboxaamaan.

Moni ihminen on väittänyt tästä kissasta otettuja kuvia photoshopatuksi. Tämä kissa on kuitenkin yhtä aito, kun muutkin kissat. Sen karvojen väritys hämmästyttää ihmisiä netissä ja aluksi omistajan laittaessa kuvia nettiin se sai haukkuja tyhmästä huijausyrityksestä. Omistaja lisäsi kutenkin enemmän kuvia, jotka todistivat niiden aitouden ja yhtäkkiä tämä kissa oli saanut huimat 200.000 tykkäystä ja 40.000 jakoa Facebookissa. Kissa löydettiin Pohjois-Carolinasta, jonka se adoptoitiin välittömästi sen upean värityksen ansiosta.

Käy katsomassa kissan oma Facebook-sivu: VenusTheAmazingChimeraCat

Yhdysvaltalaisella miehellä kävi hieman huono tuuri, ja hän astui meressä kävellessään merisiilin päälle kivuliain seurauksin. Mies kuvailee kipua sietämättömäksi, mikä on helppo uskoa kun varpaan lävistää muutama terävä piikki.

Merisiilit  ovat piikkisen pallon muotoisia, piikkinahkaisiin kuuluvia merten selkärangattomia. Luokkaan kuuluu noin 940 lajia. Aikuinen yksilö on halkaisijaltaan tyypillisesti 3–10 cm. Ne etenevät merenpohjalla imujalkojensa avulla. Merisiilit voivat elää jopa kaksikymmentä vuotta.

Merisiilien terävät piikit suojaavat hyvin eläintä petoja vastaan. Niiden piikit voivat olla jopa 30 cm pitkiä, ja tavallisesti ne pitävät pedot loitolla. Piikkien pisto aiheuttaa kipua, ja lisäksi joidenkin lajien piikeistä vuotaa myrkkyä. Pahimmillaan piikkien pisto voi aiheuttaa verenmyrkytyksen. Kivun lisäksi myrkyn vaikutuksia ovat mm. pahoinvointi, puutuminen ja hengitysvaikeus.

Eläimet osaavat aina hauskuuttaa ja yllättää uudelleen ja uudelleen. Tällä kertaa vuoroon tulevat maastoutumisen mestarit. Suurimassa osassa kuvista esiintyy kissoja, mutta mukaan mahtuu myös muutama ovela koira!
1.
Lähde: reddit.com
2.
Lähde: reddit.com
3.
7.
9.
10.
Lähde: roflzoo.com
11.
12.
13.
Lähde: lovemeow.com
14.
15.
16.
17.
Lähde: myspace.com
18.
Lähde: zastavki.biz
19.
20.
Lähde: sp_turtle
21.

Vivas.fi sai alkunsa 2012 alkupuolella, ja kasvu on ollut huimaa. Viimeviikolla olimme Suomen #38. suosituin verkkosivusto. Tavoitamme viikoittain satojatuhansia suomalaisia, ja yhteensä sivullamme on käynyt jo lähes 2 miljoonaa suomalaista.

Kävijämäärämme viikolla 32.

Vivasta ylläpitää kaksi nuortamiestä pääkaupunkiseudulta, Leo ja Aleksi, ja pienestä nettisivusta on kasvanut jo yritys. Mutta paljon on vielä edessä, ja kehitämme toimintaamme kokoajan.

Kuluneen kesän aikana Vivas on ollut näkyvillä monissa tapahtumissa, kuten Summer Upissa. Yritämme myös liiketoiminnan ohella tehdä paljon hyvää, ja olemmekin jo aloittaneet yhteistyötä mm. Lastenlinnan säätiön kanssa.

Vivas yrittää muista perinteisimmistä medioista olla lukijansa lähellä, haluamme uudistaa mediaa avoimemmaksi.

Kiitämme autuaasti koko lukijakantaamme, sillä ilman teidän tukeanne ja uutisten jakamista emme pystyisi tekemään tätä päivätyöksemme. Vivaksen tekeminen on hauskaa, ja haluamme jatkossakin toimia tämän työn parissa.

Aleksi & Leo

Alla olevasta lomakkeesta voit lähettää toimitukselle palautetta, risuja ja ruusuja, uutisvinkkejä tai muuten vain kuulumisia. Kaikki on tervetullutta!

[customcontact form=1]