Isä, joka menetti kätensä 6 vuotta sitten oli erittäin masentunut. Mies sai kuitenkin kehittyneen teknologian ansiosta mahdollisuuden hankkia itselleen robottikäden, joka toimii lähes yhtä hyvin kuin oikea käsi.

53-vuotias Nigel Acklandin ”terminaattorikäsi” on tehty hiilikuidusta ja hän pystyy kontrolloimaan sen liikkeitä hämmästyttävän hyvin.

Mies on erittäin tyytyväinen käteensä, joka mullisti hänen elämänsä. Robottikäsi on niin herkkä, että hän pystyy kirjoittamaan tietokoneella, kuorimaan vihanneksia ja pukeutumaan itse ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen.

Kannabis, tuttavallisemmin budi tai pilvi on laillistettu Coloradossa, ensimmäisenä osavaltiona Yhdysvalloissa. Pilveä saavat polttaa nyt kaikki yli 21-vuotiaat nautintoaineena.

21-vuotiaat ihmiset saavat nyt myös kasvattaa kotonaan kannabiskasveja omaan käyttöönsä. Lain mukaan ensimmäiset 40 miljoonaa kannabiksen myynnistä saatua verodollaria laitetaan julkisen koulutuksen hyväksi.

Myös Washingtonin osavaltiossa laillistaminen menee tietyin rajoituksin läpi, kertoo Huffington Post.

Näiden poikien tie tähtiin taikatempulla pöytäliinan kanssa ei mennyt aivan niinkuin piti. Saksalaiset pojat aloittivat tempun showmaisesti kertomalla nimensä, jonka jälkeen he siirtyivät asemiin. Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuin oppikirjassa…

Vaikka onnettomuus oli erittäin vaarallinen, ja hurjan näköinen, ei pojalle käynyt pahemmin. Nuori taikuri selvisi mustelmilla ja sairaalareissulla, joten on ehkä ihan ok hymyillä videolle.

Tämä mies omaa epäilemättä huonot ajotaidot, hän nimittäin onnistui kääntämään autonsa ympäri moottoritiellä. Auton vauhti ei kuitenkaan pyörähdyksestä heikentynyt, ja ajoneuvo liukui tietä pitkin useita kymmeniä metrejä raivoisasti kipinöiden.

Onneksi kenellekkän ei käynyt kuitenkaan pahemmin.

Vakuutuspetosten estämiseksi lähes kaikissa autoissa Venäjällä on kojelautakamera. Petosten estämisen lisäksi kamerat tuovat tuhansia tunteja videomateriaalia ihmisten katsottavaksi YouTubeen.

Tähän videoon on kerätty parhaimmisto.

 

Evästevalinnat