Kannabis eli marihuana on hampusta saatava huumaus- ja lääkeaine. Yleisesti sana kannabis tarkoittaa hampusta saatavia kannabistuotteita, joita käytetään pääasiassa päihteenä. Suomen lainsäädännössä kannabis luokitellaan huumausaineeksi, vaikka monet väittävät sen olevan vaaratonta. Kannabiksen lääketieteellinen käyttö on politiikassa kiistanalainen kysymys.

Tällä videolla näet mitä yksi kannabissavuke jättää keuhkoihisi. Videon jälkeen kannattaa miettiä onko järkeä poltella.


Amerikassa kadulle on asetettu piano, jota jokainen ihminen saa soittaa. Tämän lahjakkaan pojan istuessa pianon ääreen ihmiset ympärillä pysähtyivät ja jäivät kuuntelemaan upeaa esitystä.


Aluksi kaappi näyttää aivan tavalliselta, mutta kun mies alkaa vetämään eri vivuista ja siirtelemään kirjoja alkaa avautumaan salaisia luukkuja.


Yleensä hattaroiden tekijöillä ei ole suurta yleisöä katsomassa. Tämä mies kuitenkin osasi hommansa sen verran hyvin, että väkeä kokoontui paikalle sankoin joukoin.


Poika oli juuri saanut uuden sähköauton, jolla se pääsi ajelemaan. Mukaan tuli myös tyttö ja olihan pojan pakko päästä esittelemään driftaustaitojaan neitokaiselle.