Ilana Yahav tekee taidetta hiekan avulla. Hänen nopeutensa ja taitonsa ovat uskomattomia, sillä muutamassa minuutissa mies pystyy luomaan kokonaisia taideteoksia.

Kolmen ryöstäjän kopla jäi valvontakameralle heidän ryöstettyä raha-automaatin tyhjäksi. Miehet käyttivät auton hevosvoimia hyödyksi automaatin rahasäiliön avaamisessa.

Koko homma oli ohi 60 sekunnissa.


Halloweenina ihmiset keksivät mitä hauskimpia ja hulluimpia piloja. Tämä mies päätti pukeutua zombiksi ja ajaa McDonaldsin autokaistalle säikyttelemään sen työntekijöitä.
Missä kohdassa mielestäsi tuli paras reaktio, kommentoi!


Michael Gerard Tyson on uransa jo lopettanut yhdysvaltalainen nyrkkeilijä, joka saavutti maailmanmestaruuden kahdesti. Tysonilla on ollut myös pieniä rooleja Kauhea Kankkunen-elokuvissa.
Tällä videolla näet kuinka uskomattomassa kunnossa Tyson oli jo 15-vuotiaana ja  tätä kaveria ei luultavasti kannattanut lähteä haastamaan tappeluun.


Kaksi irlantilaista poikaa laulavat We Found Love -kappaleen uskomattoman tavalla. Nettiin ladattu video on herättänyt paljon huomiota ja on mahdollista, että levy-yhtiöt kiinostuvat näistä lahjakkuuksista!

Evästevalinnat