Niin kuin sanonta kuuluu: ”koira on ihmisen paras ystävä” pitää tällä videolla hyvin paikkansa. Videolla esiintyvät koirat yrittävät nimittäin matkia omistajiensa puhetta. Vaikka matkiminen ei onnistu aivan täydellisesti koiran omistajat saavat ainakin nauraa kovaan ääneen.

Monilla naisilla on tapana lihota myös raskauden jälkeen, sillä syömistavat ovat muuttuneet. Kenna niminen nainen päätti kuitenkin kokeilla 90 päivän diettiä ja hän on tällä hetkellä uskomaton esimerkki siitä, mitä tahdonvoimalla voi saada aikaan. Hän laihtui 90 päivän aikana 36 kiloa syömällä ruokaa 2,5-3 tunnin välein pieninä annoksina. Tietysti pelkästään hyvän ruokavalion avulla ei laihduta näin nopeasti, vaan nainen kävi myös lenkeillä ja salilla. Nainen otatti plastiikka kirurgilla silikonirinnat, sillä hän tähtää ilmeisesti mallitöihin.

”Aluksi homma tuntui haastavalta, mutta päätin pysyä kiinni tavoitteessani ja nyt olen enemmän kuin ylpeä itsestäni!”

Lähde: www.scottiehobbs.com

Justin ja Jeremy nimiset lapsukaiset ovat hyviä tanssijoita, sekä laulajia. Videolla he pelaavat Wii:n tanssipeliä ja laulavat ”Hey Ya” kappaleen tahdissa. Toivottavasti nämä veljekset tullaan näkemään tulevaisuudessa suurilla esiintymislavoilla.

Sukeltaminen on kiehtovaa puuhaa, sillä on hienoa päästä kurkkaamaan merenalaiseen maailmaan. Meren alla arjen murheet unohtuvat varmasti hetkeksi, kun pääsee ihastelemaan upeita kaloja ja eläimiä.

Joskus eläimet tarvitsevat apua myös vedenalla, jos ne juuttuvat vanhoihin verkkoihin tai siimoihin. Tämän videon kilpikonnalla kävi loistava tuuri, kun paikalle saapuneet kalastajat saivat sen pelastettua hädästä. Ilman näitä sukeltajia vanha kilpikonna olisi saattanut kuolla. Nämä hienot eläimet voivat elää jopa 150 vuotiaiksi!


Vuonna 2011 tapahtunut Fukushiman ydinvoimalaonnettomuus nosti ydinturvallisuuden keskeiseksi puheenaiheeksi ympäri maailmaa. EU:ssa on 132 toimivaa ydinreaktoria ja jotkin maat haluaisivat rakentaa niitä lisää. Fukushiman onnettomuuden jälkeen eri ydinvoimaloissa tehtiin stressitestejä, joiden perusteella näiden reaktorien turvallisuustaso koettiin hyväksi. Parantamisen varaa kuitenkin on ja eri mailla on eri suhtautumiset ydinvoimaturvallisuutta kohtaan.

Tämän seurauksena EU aikoo tehdä tiettyjä muutoksia ydinturvallisuudessa:
-Laitteita uudeistetaan vastaamaan uusimpia teknisiä normeja
-Kansalliset säätelyviranomaiset saavat suuremman roolin, sekä tarvittavat henkilö,- ja muut resurssit
-EU:ssa otetaan käyttöön uusia uusia turvallisuustavoitteita, jotka kattavat ydinlaitosten koko elinkaaren
-Turvallisuustavoitteiden noudattaminen varmistetaan uudella EU:n laajuisella ydinlaitosten säännöllisellä vertaisarvioinnilla
-Yleisöllä on mahdollisuus osallistua ydinlaitosten lupamenettelyyn
-Ensisijainen vastuu ydinlaitosten turvallisuudesta pysyy luvanhaltijoilla

Hyödyt ja hyötyjät:
-EU:n kansalaisten turvallisuus paranee ja he saavat paremmin tietoa
-Ydinturvallisuuden kansalliset sääntelijät saavat riittävät resurssit työhönsä ja johtavan aseman yhteisten EU-sääntöjen täytäntöönpanossa
-Luvanhaltijoiden oikeusvarmuus paranee vastuukysymyksissä

Katso lisää osoitteesta: ec.europa.eu/energy/nuclear