Jess Greenberg on muusikko, joka lisää soittovideoita Youtubeen. Nainen on saanut huimaa suosiota hyvästä lauluäänestä ja soittotaidoista. Kaikki ei kuitenkaan lopu siihen, sillä nainen on myös erittäin seksikäs, joka tekee hänestä monen miehen unelman.

Seuraa naista Facebookissa: www.facebook.com/pages/Jess-Greenberg

Netissä on paljon videoita, joissa asefanaatikot esittelevät aseitaan tajuamatta, että ne ovat ladattuina. Onneksi tämän videon mies tajusi olla osoittamatta haulikkoa itseensä päin.

Jos et jaksa kuunnella alkuselostusta, kelaa kohtaan 2:45!

“Rambo The Parkour Cat” nimellä tunnettu kissa osaa tehdä hienoja hyppyjä ja temppuja. Videolla omistaja asettaa kissan lelun korkealle hyllylle, eikä mene paljon aikaa kunnes kissa on jo saanut lelunsa takaisin.

Ras Henry, oikealta nimeltään Henry Kaaya on pitkän linjan suomalais-jamaikalainen reggae-dancehall artisti, joka on noussut reggaefanien tietoisuuteen aiemmilla biiseillään.

Biisin on tuottanu Vincent Nordström (DJ Vincento) joka on alottanut tuottamaan Diisonille (Peter Appleton) EP:tä.

Videon on kuvannut Vincent Nordström, Ville Häyrinen ja CTM PRODUCTIONS ja ohjannut Jere Hyvönen.

Naisille on tärkeintä, että heidän miehensä kuuntelevat erilaisissa asioissa. Ei ole väliä kumpi on väärässä, kunhan mies jaksaa kuunnella niin kaikki kääntyy lopulta parhain päin!