Katukoiria elää ympäri maailmaa — tämä on jo itsessään surullinen fakta, mutta kaikista kamalinta on se, että kyseisiä eläimiä kohdellaan usein kaltoin. Hädässä olevaa eläintä tulisi auttaa, kuvittele mikäli olisit itse samassa tilanteessa?

Mies huomasi Bangkokissa koiran, joka etsi itselleen ruokaa. Hän ei voinut vastustaa koiran ”kerjäävää” ilmettä, jonka seurauksena hän antoi eläimelle kanapalan. Koira ei kuitenkaan syönyt sitä ja tämä yllätti miehen totaalisesti.

Koira lähti, mutta se palasi uudestaan ja kerjäsi ruokaa entistä hanakammin.

Mies ymmärsi, että koira ei välttämättä kerännyt itselleen ruokaa. Tämän seurauksena hän päätti kuvata tilanteen videolle. Syy, miksi koira keräsi ruokaa on todella koskettava…

Katso alla oleva video ja ymmärrät syyn:

Kissat osaavat olla todella itsekkäitä, kun ne vain sille päälle sattuvat — toisaalta ainakin minä pystyn samaistumaan tämän eläimen ajatusmaailmaan. Kuumasta kylvystä lähteminen saattaa olla todella tuskainen prosessi, varsinkin silloin, kun siinä on ehtinyt viettää aikaa vain muutaman minuutin verran.

Videolla saamme nähdä tilanteen, jollaisessa moni on varmasti joskus itsekin ollut. Omistaja yrittää saada lemmikkiään pois kylvystä, mutta eläin on täysin eri mieltä asiasta. Se ei kerta kaikkiaan pysty lähtemään — siitä syystä tämä hellyyttävä video onkin kerännyt satoja tuhansia katselukertoja.

Eläimet asuvat yleensä metsissä, mutta joskus ne uskaltautuvat ihmisten asuinalueelle, joko vapaaehtoisesti tai pakolla. Ihmiset levittäytyvät eläinten luonnollisille asuinalueille, jonka seurauksena eläinten on pakko paeta tai sopeutua uuteen elinympäristöönsä.

Tämän seurauksena esimerkiksi Helsingin keskustassa asuu huuhkaja, jota kutsutaankin citypöllöksi. Eläimellä riittää ravintoa ja ihmiset eivät halua vahingoittaa tätä majesteettista luontokappaletta.

Nyt näemme, kun mies on juuri lähtenyt ulos kotoaan. Hän kuitenkin palaa nopeasti takaisin ja alkaa huutamaan vaimonsa nimeä. Syy? Mies näki pesukarhuja, jotka juoksivat häntä kohti.

En ole itse asiassa varma, oliko mies paniikissa vai innoissaan?

Kissa kuin kissa! Ilvekset ovat kissaeläimiä ja niitä esiintyy myös Suomen luonnossa. Niitä on erittäin vaikea nähdä luonnollisessa ympäristössä, sillä ne ovat melko harvinaisia ja äärimmäisen arkoja. Pietarin eläintarhassa nähtiin jännittävä tilanne, kun kissa putosi ilveksen aitaukseen. Moni odotti, että ilves söisi avuttoman kissan, mutta toisin kävi!

Ei mennyt kauaa, kun kaksikko kehräsi toisissaan kiinni — tätä voisi kutsua rakkauseksi ensi silmäyksellä! Toivomme, että kissa sai jäädä ilveksen ystäväksi, sillä villieläin kaipasi selvästi kaveria, jonka kanssa voi leikkiä.

Katso hellyyttävä tilanne alapuolelta:

Hirvet ovat todella yleisiä, Suomen metsissä eläviä eläimiä, jotka aiheuttavat satunnaisesti vaaratilanteita, kun ne eksyvät tienvarsille. Valtava hirvi on todellinen tappaja, kun se syöksyy tuulilasista sisään — tämä ei kuitenkaan ole eläimen vika, joka on yrittänyt kulkea tien yli turvallisesti. Tässä tapauksessa näemme hirviä tienvarrella, mutta tilanne ei ole onneksi lainkaan vaarallinen.

Kuljettaja oli huomannut suuren hirven tienvarrella, jonka seurauksena hän oli päättänyt pysäyttää autonsa. Se, mitä kuljettaja näkee seuraavaksi on suorastaan uskomatonta. Ojassa seisoi kaksi pientä vasaa — ne molemmat olivat vitivalkoisia!!

Näky on äärimmäisen harvinainen ja voit katsoa alapuolelta tilanteesta kuvatun videon…

https://www.youtube.com/watch?v=IVcY_TkuTg8