Tämä video kuuluu siihen ”pakko katsoa”-kategoriaan. Tai ”tätä et osannut odottaa”-otsikon alle. Sillä lopputulosta tuskin kukaan osaa arvata.

Katutaiteilija maalaa tai piirtää mustalle kankaalle. Siinä on aikaa miettiä ja arvuutella, että mikä kuvio tauluun muodostuu. Lopussa piilee kuitenkin kiva yllätys.

Olipa kerran kaksi ystävää, aasi nimeltä Jellybean ja vuohi nimeltä Mr. G. Ne asuivat sellaisen ihmisen luona, joka kohteli niitä todella huonosti. Mutta niillä oli kuitenkin toisensa.

Sitten eläinsuojeluyhdistys löysi tämän kurjissa oloissa eläneen kaksikon, ja sekä aasi että vuohi pääsivät parempiin koteihin. Mutta ne pääsivät eri koteihin. Sen takia Mr. G, vuohi lakkasi syömästä. Se masentui ja makasi karsinassaan.

Uusi omistaja ymmärsi kuitenkin, mistä tässä on kyse, ja lupautui ottamaan myös aasin luokseen. Jellybean matkusti 14 tuntia ystävänsä luokse. Kun ne vihdoin tapasivat toisensa, Mr. G muuttui ihan täysin ja alkoi taas syödä.

Kido-kissan omistaja pelasti sen löytöeläinkodista juuri viime hetkellä. Se oltaisiin lopetettu muuten, sillä sopivaa kotia ei vain tuntunut löytyvän. Kissa oltiin hylätty jo kaksi kertaa sen elämän aikana, eikä voi kuin ihmetellä, että miksi. Kido on nimittäin todella kiltti ja fiksu, sekä mestari pelaamaan kuppipeliä.

Sen omistaja laittaa kuppeja riviin ja yhden alle kulkusen. Hän sekoittaa kuppien järjestystä ja Kido seuraa tarkasti omistajansa liikkeitä. Sitten se näyttää tassullaan, minkä kupin alla kulkunen on.

Kodittomia koiria on valitettavan paljon, ja useimmat niistä joutuvat elämään kadulla syntymästään kuolemaan saakka.

Tällä koskettavalla videolla nähdään, kun koko ikänsä kadulla asunut vanha sekä huonovointinen koira pelastettiin. Sitä ruokittiin, siltä poistettiin kymmeniä punkkeja, annettiin verta ja hoidettiin kaikin tavoin jotta koiralla olisi mahdollisimman hyvä olla.

Äkkiä kuitenkin hoitajat tajusivat että koira teki kuolemaa, eikä sillä olisi enää kauaa elinaikaa jäljellä. He halusivat tehdä koiran viimeisistä hetkistä sellaiset, mitä jokainen koira toivoisi itselleen. Se veti viimeiset hengenvetonsa lämpimässä kodissa, jossa oli paljon rakastavia ihmisiä sekä muita koiria ympärillä. Sellainen ympäristö kaikilla pitäisikin olla.

Niin kuin oltiinkin epäilty, koira kuoli aamuyöllä. Se polttohaudattiin ja tuhkat ripoteltiin kauniiseen ja rauhalliseen paikkaan. Koira sai kokea elämän paremman puolen ja olla viimeiset hetkensä onnellinen.

Turner-hevosen takajalka oli pahasti vaurioitunut, kun se löydettiin. Sen näki jo pelkästään hevosen kävelystä, se ei pystynyt astumaan vääntyneen jalan päälle. Hevosen omistajat halusivat lopettaa eläimen, mutta onneksi eläintenpelastusyhdistys puuttui asiaan. Leikkauksen ja proteesin avulla Turner kävelee jälleen kuin muutkin hepat.