Siinä vaiheessa, kun itse vielä asettelisi taulua syliin sopivaan asentoon ja pällistelisi värivalikoimaa, niin tämä katutaiteilija on maalannut jo koko taulun. Ilman silveltimiä. Aikaa kuluu noin 10 minuuttia ja tuloksena syntyy todella vaikuttava maisemateos.

Tästä se alkaa…

Ja tässä on lopputulos. Huh!

Kuvat: Youtube

Videolla näkyy, miten taulu syntyy:

Meredith Dennisin lapsuus ei ole ollut helppo. Tästä syystä hän onneksi pääsi sijaisperheeseen, jossa hän vietti elämästään puoli vuotta. Tämä aika alkoi tulla täyteen. Nyt koko perhe on kokoontunut juttelemaan, sillä sijaisvanhemmilla on jotain kerrottavaa. Tämä jokin on aika ihanaa ja se muuttaa Meredithin elämän täysin.

Syksy on saapunut. Sen tietää siitä, kun lehdet peittävät takapihan nurmen vaikka luulit juuri haravoineesi. Koira se siellä vaan kirmaa.

Ei ole vaikeaa arvata, mikä tämän siperianhuskyn lempivuodenaika on. Lehtikasan nähdessä se sekoaa ja juoksee lehtien sekaan pomppimaan riehumaan.

Anakondat ovat maailman suurikokoisimpia käärmeitä ja voivat kasvaa jopa kymmenmetrisiksi. Pisin mitattu anakondayksilö on ollut 11 metriä pitkä, ja se painoi arviolta 400 kilogrammaa.

Nämä brasilialaiset veneilijät törmäsivät uskomattomaan näkyyn joella, kun valtava anakonda ui heidän vierellään.

Magneettikuvaus on lääketieteellinen kuvantamismenetelmä, joka soveltuu runsaasti vetyä sisältävien kudosten ja luuytimen tutkimiseen. Näin ollen magneettikuvaus paljastaa jokaisen sisäelimen toiminnan ja käyttäytymisen eri tilanteissa.

Miltä näyttää, kun ihminen suutelee intohimoisesti ja tämän syke nousee? Tai kun äidin kohdussa olevan lapsen on vihdoin aika tulla maailmaan? Magneettikuvan läpi tämä kaikki näyttää ihmeelliseltä.