Pidätkö Katy Perrya vain asuilla leikkivänä purkkapopparina? Näin ovat ajatelleet monet muutkin, ennen kuin ovat nähneet Katy Perry – Part of me -elokuvan.

Kyseessä on silmiä avaava dokumentti Katy Perryn tiestä pikkukaupungin tytöstä megaluokan tähdeksi. Kamera seuraa Katyn tähän asti suurimman kiertueen mukana ja ääneen pääsevät myös Katyn perheenjäsenet, ystävät sekä fanit. Katsoja pääsee kurkistamaan kulissien taakse myös laulajaneidon lyhytaikaiseen avioliittoon koomikko Russell Brandin kanssa.

Dokumentti on täynnä musiikkia, muotia ja upeita showesityksiä. 3D-teknologian ansiosta katsojasta tuntuu, kuin istuisi Katyn konsertin eturivissä.

Katy Perry – Part of me julkaistaan DVD:nä, Blu-rayna ja 3D-Blu-rayna 14.11.


Tämä uusi laite tulee mullistamaan halvaantuneiden ihmisten elämää. Sen avulla arkiset asiat, kuten esimerkiksi seisominen on mahdollista. Tällä videolla uutta Robotic Mobilization Device-laitetta käyttää Yusuf niminen mies, joka on ollut halvaantuneena 5 vuotta. Video osoittaa kuinka paljon helpommaksi elämä muuttuu laitteen avulla.

Merimiina on tarkoitettu laivojen ja sukellusveneiden tuhoamiseen. Merimiina on paikalleen sijoitettu tai ajelehtiva pommi, joka odottaa laivan tai sukellusveneen saapumista läheisyyteensä, mikä laukaisee räjähdepanoksen.

Tällä videolla laivasto on tuhoamassa miinoja ja kuvalle tallentuu jättiläismäinen räjähdys.

2 Fast 2 Furious leffoista tuttu Vin Diesel laitettiin kokeilemaan heliumin hengittämistä talkshowssa.

Möreä-ääninen lihaskimppu muuttui hieman naisellisemmaksi nopeasti.

 

Jos sinut pidätetään Yhdysvalloissa, pidätyskuvasi tulee julkiseksi ja se on kaikkien nähtävillä yleensä poliisin verkkosivuilla.

Yhteisöpalvelu Redditin käyttäjä honeybadga keräsi oman osavaltionsa parhaat kuvat koosteeseen.