Kevät saa kukat kukkimaan ja kauniit kasvot heleäksi auringonvalollaan. Toppatakki ja paksut huivit laitetaan kaapin perälle ja sieltä kaivetaan ihanat trenssit tilalle. Tässä on 12 inspiroivaa kuvaa kukkakruunuista, joilla voi piristää tyyliään tarpeen tullen, vaikka juhlia varten.

1.

 

2.

A photo posted by oyay (sazallea) (@oyay85) on

 

3.

 

4.

A photo posted by NUDE (@erikanaakka) on

 

5.

A photo posted by @floralsbyjade on

6.

 

7.

A photo posted by @marhymarhy on

8.

A photo posted by PLANET FLOR (@planet_flor) on

9.

A photo posted by Aleksandra (@lemkinia) on

10.

11.

 

12.

Fifi pelastettiin Pennsylvaniassa sijaitsevasta eläintarhasta, jossa eläimiä pidettiin järkyttävän huonoissa oloissa. Majesteettinen eläin oli elänyt surkeissa oloissa 30 vuotta, mutta vihdoin tilanne muuttui paremmaksi.

Ihmiset siirsivät Fifin Coloradossa sijaitsevaan eläinten vanhainkotiin, jossa sen kunto alkoi kohentua uskomattoman nopeasti. Jo vuoden päästä karhu oli vihdoin päässyt oikeaan olemukseensa.

Eläimet eivät kuulu telkien taakse, vaan vapaiksi luontoon, jossa niiden kauneus pääsee oikeuksiinsa.

Mimi ja Lola ovat kaksi pikkuruista ystävystä.

Video, jonka @lola_thequeenbully julkaisi

Käynnistä video näpäyttämällä kuvaa

 

Siskokset kasvavat yhdessä ja keksivät keinoja, miten selvitä elämässä eteen tulevista ongelmista.

 

Kuva, jonka @lola_thequeenbully julkaisi

 

Eräänä päivänä, kun Mimi ja Lola olivat leikkimässä, heille kävi hieman hassusti. Lolan yrittäessä ryömiä Mimi-vauvan ylitse he jäivät jumiin. Kumpikaan ei näytä olevan kovin hämmentynyt tilanteesta; viettäväthän he muutenkin kaiken aikansa yhdessä.

 

Video, jonka @lola_thequeenbully julkaisi

Käynnistä video näpäyttämällä kuvaa

 

Lola on nyt kasvanut hieman isommaksi, mutta on edelleen aina valmis pitämään huolta pienestä Mimistä. Se nukkuu tytön pedin vieressä, odottaen, että ystävä heräisi taas leikkimään.

 

Kuva, jonka @lola_thequeenbully julkaisi

Lähde: The Dodo

Joillakin ihmisillä on erinomainen kyky matkia ääntä, jonka seurauksena ne pystyvät usein kommunikoimaan myös eläimille.

Tämä 2-vuotias poika on ulkona koiransa kanssa. Kauempana näkyvät kalkkunat eivät aluksi näytä liittyvän tilanteeseen, mutta kun poika avaa suunsa, niin kalkkunat vastaavat hänelle. On uskomatonta, kuina näin nuori poika on oppinut kommunikoimaan eläinten kanssa.

Ja nyt haasteeseen: pystyitkö olemaan nauramatta? 

Olemme kaikki pieninä käyttäneet väriliituja värittämiseen, mutta tätä ei varmasti kukaan ole kukaan tullut ajatelleeksi. Videolla mies sulattaa uunissa 256 väriliitua yhteen, jonka jälkeen hän alkaa muokkaamaan liitukasaa.

Hetken kuluttua kokonaisuudesta alkaa hahmottamaan, että siitä on syntymässä kaunis ja persoonallinen maljakko.

Parasta on, että kenelläkään ei ole täysin samanlaista maljakkoa!