Avioliitto on kaunis asia, myös miehille, vaikkeivat he sitä aluksi ehkä myönnäkkään. Näiden avioliiton kynnyksellä olevien miesten naamasta paistaa puhdas onnellisuus kun he näkevät puolisonsa ensimmäistä kertää hääpäivänään

Loppukevennys:


Tämä mummo tanssii kuin Usher ja latasi tanssivideonsa nettiin. Nuorekas vanhus sai paljon julkisuutta tällä hauskalla tempauksella ja nyt videosta on tullut niin sanottu nettihitti. Mitä luulet syttyisikö Usher tälle videolle?

Pitkään kestänyt taisto sukupuolten ylivertaisuudesta on kestänyt jo vuosikausia. Stereotypioihin kuuluu esimerkiksi miesten kyky ajaa autoa, ja naisten kyky kolaroida.

Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt kumpi osaa tehdä parempia ääniefektejä?

Mm. Sims ja NHL pelisarjoista tuttu Electronic Arts on joutunut kiperään tilanteeseen. Yrityksen Facebook-sivut ovat täynnä K18 materiaalia, kun pelifirmaa merkitään hieman kyseenalaisiin kuviin.

Electronic Artsia merkitään lähinnä japanilaiseen piirrettyyn pornoon, EA:n kilpailijan Valven perustajan Gabe Newelin kuviin sekä kuviin missä Sims-hahmot harrastavat seksiä.

EAn valokuvaseinää voit katsella tästä linkistä. (K-18!)


Kädenväännössä nähdään usein tilanteita, kun toisen ihmisen käsi menee sijoiltaan tai napsahtaa poikki. Suurten voimien kohdatessa ei auta vaikka lihakset ovatkin kunnossa, sillä luut voivat joutua vielä kovempaan koetukseen. Jos harrastat kädenvääntöä suosittelemme harkitsemaan harrastuksen vaihtamista.

Evästevalinnat