Jos joku luulee, että kaikki hauskuus loppuu kun numeroita tulee lisää mittariin kannattaa katsoa tämä video!

Tällä papalla on todellakin rytmiä veressä ja hän osoittaa, kuinka ikä on pelkkiä numeroita eikä todellakaan mikään este hauskanpidolle! Kepit saavat kyytiä, kun tämä parkettien partaveitsi pääsee vauhtiin!

Kun Lilica hylättiin kaatopaikalle sen ollessa vasta pentu, ei silloinen omistaja varmasti osannut arvata koiran päätyvän joku päivä Brazilian televisioon ja loistamaan parrasvaloissa.

Kaatopaikan omistaja, rouva Neire otti Lilician suojiinsa, mutta kun Lilica myöhemmin synnytti pennut, ei rouva Neirellä ollut mahdollisuutta ruokkia koko katrasta. Tämän vuoksi koiran oli lähdettävä etsimään ruokaa paitsi itselleen myös pennuilleen.

Vaikka Lilican pennut ovat tätä nykyään jo löytäneet uuden kodin, jatkaa Lilica kuitenkin päivittäistä 12 kilometrin kävelylenkkiään. Katso mihin koira kävelee päivittäin, ei ainoastaan hankkiakseen ruokaa itselleen vaan tuodakseen sitä myös muille eläinystävilleen, jotka elävät samassa pihapiirissä sen kanssa.

Iskät on parhaita! Niiden kanssa voi pelata palloa, niiltä voi pyytää karkkirahaa kun äiti ei sitä anna ja ne tietää vastauksen kaikkeen. Tai ainakin ne ohjaa äidin luo kysymään, jos ei ne itse tiedä vastausta.

Tältä iskältä ei ainakaan huumorintajua puutu, hän nimittäin keksi oivan keinon millä lapset saisivat vähän liikuntaa samalla, kun saavat lauantaikarkkinsa. Katso hauska video ja kerää vinkki talteen!

 

Tässä taas yksi mainio osoitus koirien älykkyydestä!

Kun isäntä heittää pallon altaaseen, mitä tekee koira, joka ei halua turkkinsa kastuvan? No keksii tietysti oivan keinon saada pallo altaasta hyppäämättä sinne itse. Hetken altaan reunalla pyörittyään se huomaa uimapatjan, hyppää sen päälle ja hivuttautuu pallon luo uimapatjaa apunaan käyttäen. Kerrassaan nerokasta!

Voiko olla söpömpää, kuin pieni kissanpentu, joka käy kovaa taistelua oman peilikuvansa kanssa?

7-viikkoinen Fynn-kissa hämmästyi toden teolla, kun se näki jonkun tuijottavan sitä peilistä. Se ei tainnut ihan ymmärtää, että se näkee koko ajan itsensä.