Kyllähän meistä jokainen rakastaa lemmikkejään. Mutta aina löytyy joku, joka rakastaa astetta enemmän kuin muut. Tässä 23 loistavaa valokuvaa tyypeistä, jotka ovat halunneet ikuistaa kuvaan myös eläimensä- tavalla tai toisella.

Lähde: awkwardfamilyphotos.com

Kaksi miestä ajelee autolla. Tien kaarteessa auto ajautuu reunan yli suoraan jokeen. Kumpikaan miehistä ei reagoi tilanteeseen millään tavalla. Ei paniikkihuutoja, ei kiroamista, ei mitään.

Tai no, kuski laittaa pyyhkimet päälle. Matka jatkuu sitten joessa eteenpäin. Eihäs täs misis.

Pesukarhu istuu ruokapöydässä ja syö viinirypäleitä. Tämä on jo sinänsä ehkä semisti outoa, mutta hämmentävän miellyttävän videosta tekee pesukarhun pikkuiset tassut, joilla se jotenkin kauhean söpösti kopeltaa ja räpeltää ruokaa. Normipäivä.

Martin oli 12 vuotta kodittomana.

Heinäkuussa 2013 hänen elämänsä muuttui, kun videoillaan Youtube-suosiota niittänyt Vitaly Zdorovetskiy vei miehen vaatekauppaan, ravintolaan, parturille ja päivän päätteeksi kunnon sänkyyn nukkumaan.

Tuolloin Martin kertoi kyynelehtien, että hänen ainoa toiveensa on saada uudet hampaat.

Tälla videolla Vitaly toteutti miehen haaveen, kipeät hampaat poistettiin ja hän sai upouudet tilalle. Nykyään Martinilla ei ole ainoastaan uusi kaunis valkoinen purukalusto, hän sai myös töitä ja voi nyt asua taas kotona vaimonsa ja perheensä luona.

Tämä on ehkä kaikkein järisyttävin halloweenpila vähään aikaan. Kaveri näyttää siltä, että se roikkuu hirttosilmukassa kuolleena, mutta ohikulkijoiden tultua lähemmäs, mies karjaisee ja säikäyttää viattomat avuntarjoajat varmaan lähes hengiltä. Hui!