Vaikeissa tilanteissa ystävistä otetaan mittaa, sillä tosiystävät eivät jätä kaveriaan missään tilanteessa. Myös eläimillä on kaverisuhteita, jotka kestävät läpi elämän. Videolla kaksi näet kaksi viatonta karvaturria, joilla on kinkkinen ongelma. Koira on nimittäin jäänyt jumiin oven taakse ja kissa yrittää auttaa sen pois epämukavasta tilanteesta.

Lopulta ratkaisu löytyy, sillä kissa menee sisään kolosta ja työntää kaverinsa ulos ja leikki saa jälleen jatkua.

Helmikuu alkaa räjähtävästi, kun HKIZoo ottaa oman paikkansa Helsingin tasokkaalla ja kilpaillulla klubikentällä.

Avausviikonlopussa nautitaan energisen räppi-duo JVG:n keikasta, sekä maailmantason suomalaisesta EDM-ilotulituksesta Armandan Tom Fallin ja HeavyWeight DJs:in Leo Lotsalessin toimesta.

HKIZoo tuo jotain uutta ja raikasta yöelämään, millaista ei ole aikaisemmin nähty. Avajaisissa ääni- ja valotekniikka, ympäristö ja koko illan tunnelma on nostettu aivan uudelle tasolle.

Vivas arpoo osallistuneiden kesken ilmaisen sisäänpääsyn sinulle ja kolmelle kaverillesi. Täytä alla oleva lomake, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy lauantaina 12.00, ja voittajalle ilmoitetaan puhelimitse.

[contact-form-7 id=”22450″ title=”zookilpailu”]

Kun Jonny Benjamin oli 20-vuotias, hänelle diagnosoitiin skitsoaffektiivinen häiriö. Tämä tarkoittaa sitä, että sairausjakson ollessa voimakkaimmillaan, hänellä ilmenee mielialahäiriöitä ja harhoja. Nuori mies ajatteli, ettei hänen elämänsä voi koskaan enää palata normaaliksi, ja hän päätti tehdä itsemurhan.

Mutta seistessään Lontoon Waterloon sillalla tuntemattoman miehen ystävällisyys sai hänet toisiin aatoksiin. Mies nimeltä Mike pelasti Jonnyn hengen.

Kuusi vuotta myöhemmin Jonny halusi löytää tuon miehen, ja tällä videolla he vihdoin tapaavat.

25-vuotias James Lee hyppäsi muiden laskuvarjohyppääjien kanssa lentokoneesta. Hänellä oli kypärässään kamera, joka tallensi hypyn.

Yhtäkkiä, noin 3,8 kilometrin korkeudessa toinen hyppääjä osuu Jamesiin, jolloin mieheltä lähtee taju. Hän alkaa pyöriä holtittomasti. Onneksi kaksi muuta hyppääjää huomaa, että jotakin on oudosti, ja he saavat avattua Jamesin laskuvarjon. James herää, kun varjo on jo auennut eikä hänellä ole mitään muistukuvaa tapahtumista. Pelottava ja vaarallinen tilanne päättyi onneksi hyvin.

Kaikki näyttää aluksi ihan normaalilta. Kissa kävelee keittiössä tekemättä mitään, ja omistaja videokuvaa tätä tekemättömyyttä. Mitään ei oikeastaan tapahdu.

Mutta sitten. Kissa päättää antaa omistajalleen jotain videokuvattavaa. Se nimittäin nousee takajaloilleen, nostaa etutassut vaakatasoon ja lähtee pomppimaan eteenpäin. Omistaja repeää nauramaan, sillä ilmeisesti myöskään hän ei ole nähnyt mitään tällaista aikaisemmin.

Evästevalinnat