Ystävät lähtevät sinun kanssasi elokuviin, mutta parhaat ystävät piiloutuvat paitasi sisään, jotta säästätte kymmenen euroa leffalipusta. Bo Johnsonilla ja hänen kaverillaan Matthewilla oli ollut pitkäaikaisena haaveena yrittää sisään elokuvateatteriin pukeutuneena yhdeksi ihmiseksi. He kokeilivat eri asentoja, kunnes löysivät sen oikean. Sarjakuvissa lapset leikkivät aikuisia kiipeämällä toistensa hartioille, mutta Bo ja Matthew päättivät viedä jekun vielä pidemmälle.

Lähde: Mashable

Sanotaan, että naisen päässä liikkuu samanaikaisesti satoja asioita. Väite pitää lähestulkoon kirjaimellisesti paikkansa, sillä tämän naisen vastaus miehelleen oli kerrassaan hupaisa.

Mies pyysi vaimoaan listaamaan paperille kaikki ajatukset, joita vaimon päässä liikkuu samanaikaisesti. Vaimon ollessa valmis, mies oli lähestulkoon sanaton.

1

Tämä paperilappu on todiste siitä, että nainen pystyy käsittelemään päässään useita eri asioita samanaikaisesti.

5

Myös lapsista pidetään huoli kaikkien ajatusten keskellä.

4

Myös rakas aviomies pysyy mielessä mitä hellyyttävimmällä tavalla.

3

Myös muita ajatuksia kävi mielessä…

2

Via: aplus

Vampyyrilepakoiden lisäksi on olemassa vampyyrikissoja, ainakin ulkonäön perusteella. Loki-niminen kissa on tunnettu sen kulmahampaista, jotka muistuttavat erehdyttävästi vampyyrin hampaita. Kissa näyttää todelliselta pahikselta, vaikka se on luonteeltaan todella herttainen.

Loki on saanut Instagramissa huiman suosion ja tällä hetkellä kissalla on 95 000 seuraajaa. Omistajan kertoo ettei tiennyt Lokin hampaista mitään, kun hän adoptoi kissan. Vasta myöhemmin kissan kasvaessa, sen uniikki ulkonäkö alkoi korostua enemmän ja enemmän.

13
Lähde
12
Lähde
11
Lähde
10
Lähde
9
Lähde
8
Lähde
7
Lähde
6
Lähde
5
Lähde
4
Lähde
3
Lähde
2
Lähde
1
Lähde

Via: BoredPanda

Kuvat: Instagram / Twitter / Tumblr

Ihmiset ovat jo pitkään ihmetelleet, mikä virka farkuissa esiintyvällä pikkutaskulla on. Nyt mysteeri on vihdoin selvitetty ja se varmasti tulee tämän päivän ihmisille melkoisena yllätyksenä.

farkut-sean824-fotolia

Selitys on yksinkertainen, sillä ennen vanhaan cowboyt pitivät taskukelloja kiinni housuissaan. Kellot roikkuivat metalliketjun varassa vyötäröltä, mutta ne menivät usein rikki, koska niille ei ollut omaa paikkaa.

Tämän seurauksena Levi’s kehitti farkkuihin pienen taskun, johon kellon sai laitettua suojaan. Levi’s on myös blogissaan vahvistanut väitteen olevan totta.

Via: distractify / Valokuva: Sean824, Fotolia

Useat koirat tulevat loistavasti toimeen lasten kanssa. Koirat ottavat lapset hyvin huomioon ja tuntuu siltä, kuin molemmat osapuolet osaisivat kommunikoida toistensa kanssa.

Tällä ihanalla videolla vauva ja koirat kohtaavat lattialla. Vauva alkaa hitaasti ryömiä kohti uutta ystäväänsä ja eläimen reaktio videon lopussa on ihastuttava.