Toinen autoilijoista tulee risteykseen. Kuski katsoo molempiin suuntiin, huomaa auton tulevan, mutta päättää kääntyä silti. Hän ajattelee, että ehtii vielä. Hän kääntää auton suoraan toisen auton eteen. Auton, joka ajaa ylinopeutta.

Kuva pysähtyy siihen hetkeen, jolloin on enää pari sekuntia aikaa törmäykseen. Kuskit astuvat ulos autoistaan ja käyvät keskustelun. Eteen kääntyneen auton kuski pahoittelee, hän teki virheen, hän pyytää toista kuskia pysäyttämään auton ajoissa, sillä hänellä on pieni poika takapenkillä. Ylinopeutta ajanut kuski ei voi tehdä sitä, hän ei voi jarruttaa niin nopeasti, koska ajoi liian lujaa.

Kuskit palaavat autoihinsa ja väistämätön tapahtuu.

Erittäin onnistunut kampanja muistuttaa, että vaikka itse kokisi olevansa taitava kuski, voivat muut tehdä virheitä. Hidasta siis. Kenenkään ei pitäisi maksaa virheestä hengellään.

 

Veljekset Meyers ja Bailey menettivät isänsä, kun he olivat vielä pieniä poikia. Vaikka tämä surullinen tapahtuma musersi molemmat, samalla se myös lähensi heitä. Isoveljestä tuli pikkuveikalle isähahmo; henkilö, joka kannustaa, tukee ja rakastaa ehdoitta. Kun veljekset kasvoivat nuoriksi miehiksi, isoveli lähti armeijaan ja lopulta Afganistaniin.

Pikkuveli Meyers ikävöi kovasti veljensä perään. Tällä videolla he kuitenkin kohtaavat jälleen, pitkän ajan jälkeen. Kyyneleet putoilevat, kun nämä kaksi läheistä ihmistä näkevät vihdoin toisensa.

Kohteliaisuus on aina kaiken A ja O. Jos olet kohtelias muille, muut ovat varmasti kohteliaita sinulle. Tämä karhu näyttää hyvää esimerkkiä siitä, miten toimia jos ventovieras vilkuttaa!

Autossa olevat ihmiset vilkuttavat karhulle. He tuskin osasivat odottaa, että karhu vilkuttaisi takaisin. Suloinen karhu nousee istumaan, ja nostaa käpälänsä ilmaan heiluttaen autossa istuvalle naiselle.

Avaruudessa ja maailmankaikkeudessa on vielä järjettömästi asioita, joista ihmisillä ei ole hajuakaan. Videolla näet pätkän, jossa kuvataan auringosta purkautunutta kummastusta. Osa ihmisistä on sanonut, että kyseessä on varmasti avaruusalus, joka tankkasi auringossa. Oli kyseessä sitten auringonpurkaus tai ufo, niin näytti se aivan valtavalta siittiöltä.

Gif-kuva samasta ilmiöstä:

Kuntosaleilla on paljon erilaisia ihmisiä ja persoonia. Osa keskittyy tosissaan treeniin, kun taas toiset tulee vain hengailemaan jotta voi edes sanoa käyneensä salilla. Saleilta löytyy huutajaa, hikoilijaa, peilaajaa ja naisten bongaajaa.

Videolla käsitellään erilaisia treenaajapersoonia, ja miten kukin käyttäytyy kuntosalilla. Tunnistatko näistä itsesi?