Lämpimillä ilmoilla mieli tekee usein syödä jotain kylmää ja raikasta. Siihen sopii täydellisesti tämän videon resepti sitruunasorbetista, joka on todella helppo valmistaa. Tarvitset vain vettä, sitruunoita ja sokeria.

Laskuvarjohyppääjä Luke Aikins halusi toteuttaa haaveensa ja hypätä lentokoneesta ilman laskuvarjoa 7620 metrin korkeudesta. Haastetta lisäsi, että Aikinsin oli osuttava maahan viritetylle 30 kertaa 30 metriselle verkolle. Putoaminen kesti pari minuuttia ja lopulta Aikins mätkähti tyylikkäästi selkä edellä verkkoon.

Rakkaus koskettaa meitä kaikkia ja tekee ihmisestä onnellisemman. Carl Gilbertson halusi yllättää kymmenvuotishääpäivänä vaimonsa Lauran erittäin mieleenpainuvalla tavalla. Hän otti yhteyttä paikalliseen mediakouluun ja he valmistivat esityksen, joka saa jokaiselle kyyneleet silmiin. Videolla kuoro laulaa Bruno Marsin kappaletta Just The Way You Are ja Laura on silminnähden liikuttunut miehensä ihanasta yllätyksestä.

Jokaisella korulla on tarinansa ja niihin liittyy yleensä paljon tunnearvoa. Nämä uniikit sormukset on valmistettu puusta ja erilaisista materiaaleista, jotka tekevät niistä lähes taianomaisia. Ne kätkevät sisäänsä kokonaisen maailman, jota katsellessa mykistyy laadukkaan käsityön voimasta.

Vesiputous

 

Parantava voima

 

Keskiyö

 

Lumottu

 

Eteerinen

 

Viiman valssi

 

Lumisade

 

Verkkokauppa: Secret Wood

Sofia Bogdanova on voittanut monia palkintoja rullaluistelussa, eikä mikään ihme, kun katsoo hänen taitojaan tältä videolta. Taustalla soi Evanasencen kappale Bring Me To Life, joka tuo erityistä syvyyttä Bogdanovan kilpailuesitykseen. Vasta 10-vuotias tyttö harjoittelee useita kertoja viikossa ja sen huomaa, tämän lahjakkaampaa rullaluistelijaa saa etsiä.