Emot suojelevat pentujaan aivan kuin äidit lapsiaan – tästä on olemassa niin monta todistetta, että kukaan ei varmasti ole asiasta eri mieltä.

Ohikulkijat olivat nähneet kettuemon, joka seisoi talon vieressä ja piti kummallista ääntä. Kettu ei välittänyt ihmisistä, vaikka viereinen katu oli vilkkaasti liikennöity. Lopulta paikalle jääneet ihmiset ymmärsivät mistä oli kyse – kettuemo oli jäänyt odottamaan sadevesiviemäriin pudonnutta pentuaan.

Pentu oli pitänyt kimeää ääntä, jonka seurauksena se oltiin havaittu. Viemäri oli todella kapea, joten ihmiset eivät saaneet pientä kettua ylös. Paikalle hälytettiin pelastajia, jotka käyttivät avuksi taipuisaa letkua. Lopulta pentu saatiin ulos viemäristä ja se pääsi takaisin rakkaan emonsa luokse.

Voit katsoa alla olevalta videolta, kun pentu pelastetaan… Pääset myös näkemään ihanan hetken, kun pentu pääsee takaisin äitinsä luokse.

Herkullinen päivällinen on ehdottomasti yksi päivän kokokohdista – sen tietävät myös nämä koirat, jotka eivät millään meinaa malttaa odottaa ruoka-aikaa.

Hope ja Rosey ovat englanninspringerspanieleita ja ne monien muidenkin koirien tavoin rakastavat ruokaa.

Koirat ovat sisaruksia ja ne niillä on tapana tehdä jotain huvittavaa ennen ruokailua.

Voit katsoa alla olevalta videolta mitä tapahtuu, kun omistaja pyytää koirat vihdoin syömään. En voinut olla nauramatta…

Koirat ovat pääsääntöisesti onnellisia omistajiensa kanssa, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö ne voisi olla myös vihaisia ja mököttää tämän seurauksena. Nainen oli ruiskuttanut koiraansa kirppusuihketta, jonka seurauksena husky oli kovin loukkaantunut.

Mya -koira ei suostunut edes vilkaisemaan omistajaansa päin – hän kuitenkin tiesi, kuinka tällaisessa tilanteessa tulee toimia. Mya tuntuu olevan kovin vihainen, mutta sen mieli muuttuu hetken kuluttua, kun nainen käyttää erityistä niksiä.

Nainen alkaa laulamaan Myan suosikkikappaletta ja koira ei voi olla ulvomatta mukana. Lopulta eläin kääntyy ja riita on unohdettu ainiaaksi.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta:

Romanialainen eläintarha kätki sisälleen julman salaisuuden, joka tuli julki vuonna 2015. Four Paws International -organisaatio oli saanut vihiä tilanteesta ja päätti toimia välittömästi. Kyseinen organisaatio auttaa hädässä olevia eläimiä eri puolilla maailmaa.

“Leijonilla ei ollut paikkaa minne mennä, joten ne päätettiin hylätä eläintarhaan”, Four Pawsin johtaja, Iona Dugler kertoo.

Organisaatio pelasti leijonat häkeistä, jotka olivat surkeassa kunnossa ja aivan liian pienet. Leijonat kuljetettiin tämän jälkeen Etelä-Afrikkaan, jossa kuuluisa Lionsrock Big Cat Sanctuary -turvakoti sijaitsee. 3000 hehtaarin kokoinen “turvakoti” tarjoaa eläimille tilaa ja luonnollisen elinympäristön, jonka ne ansaitsevat.

Tällä videolla pääset näkemään, kun leijonat vapautetaan. En voinut olla herkistymättä tätä ainutlaatuista tilannetta katsoessa.

Eläinsuojelualueella asuu yhteensä 80 leijonaa, jotka on pelastettu karuista olosuhteista eri puolilta maailmaa. Suojelualueella ne saavat elämän, jonka jokainen eläin ansaitsee.

Merle Leferink oli lomalla perheensä kanssa Ranskassa. Merle heräsi keskellä yötä erikoiseen ääneen, joka tuli hänen huoneensa sisältä. Tyttö luuli aluksi, että kyseessä oli kissa – totuus oli kuitenkin huomattavasti eksoottisempi.

Merlen huoneessa oli villi kettu… Ja kyllä kuulit oikein, KETTU!

14-vuotias tyttö oli aluksi järkyttynyt ja hän päätti huutaa isäänsä apuun. Tämän jälkeen hän käveli hitaasti ulos huoneesta ja kettu seisoi rauhallisesti sängyllä koko tapahtuman aikana, AD -sivusto kirjoittaa.

Vanhemmat eivät myöskään olleet uskoa näkemäänsä. Ketut ovat villejä ja melko arkoja ihmisiä, eivätkä ne tavallisissa olosuhteissa tulisi missään nimessä talon sisäpuolelle. Kettu oli vanhempien mukaan todella nuori tai sairas, sillä tavallinen kettu ei käyttäytyisi tällä tavalla.

Merle nukkui seuraavat yöt vanhempiensa sängyssä. Hän onnistui ottamaan ketusta kuvan, ennen kuin poistui huoneestaan.