Lapset pitävät trampoliineista, joten miksi myös ketut eivät pitäisi? Perhe oli ihmetellyt, kun kaksi kettua oli kiivennyt trampoliinin päälle. Hetken kuluttua ketut kuitenkin ymmärsivät, kuinka väline toimii ja ne alkoivat pomppia iloisesti.

Mitä luulet, ilmestyvätkö ketut jatkossa perheen pihalle leikkimään?

Koiria hylätään kaduille jatkuvasti, mutta onneksi on olemassa myös ihmisiä, jotka käyttävät vapaa-aikansa rassukoiden auttamiseen. Tässä tapauksessa moni luuli, että tilanne oli jo menetetty — koira oli täysin kärpästen peitossa ja se näytti jo menehtyneeltä. Hetken kuluttua ihmiset huomasivat kuitenkin pientä liikettä ja he päättivät rientää apuun.

Koira sai lääkettä, ruokaa ja lääkärihoitoa ja hetken kuluttua se oli aivan erilaisessa kunnossa! On hienoa nähdä jälleen iloisena oleva koira, joka sai uuden mahdollisuuden. Nyt pidämme peukkuja, että koira löytää ihanan kodin itselleen.

Katukoiria elää ympäri maailmaa — tämä on jo itsessään surullinen fakta, mutta kaikista kamalinta on se, että kyseisiä eläimiä kohdellaan usein kaltoin. Hädässä olevaa eläintä tulisi auttaa, kuvittele mikäli olisit itse samassa tilanteessa?

Mies huomasi Bangkokissa koiran, joka etsi itselleen ruokaa. Hän ei voinut vastustaa koiran ”kerjäävää” ilmettä, jonka seurauksena hän antoi eläimelle kanapalan. Koira ei kuitenkaan syönyt sitä ja tämä yllätti miehen totaalisesti.

Koira lähti, mutta se palasi uudestaan ja kerjäsi ruokaa entistä hanakammin.

Mies ymmärsi, että koira ei välttämättä kerännyt itselleen ruokaa. Tämän seurauksena hän päätti kuvata tilanteen videolle. Syy, miksi koira keräsi ruokaa on todella koskettava…

Katso alla oleva video ja ymmärrät syyn:

Kissat osaavat olla todella itsekkäitä, kun ne vain sille päälle sattuvat — toisaalta ainakin minä pystyn samaistumaan tämän eläimen ajatusmaailmaan. Kuumasta kylvystä lähteminen saattaa olla todella tuskainen prosessi, varsinkin silloin, kun siinä on ehtinyt viettää aikaa vain muutaman minuutin verran.

Videolla saamme nähdä tilanteen, jollaisessa moni on varmasti joskus itsekin ollut. Omistaja yrittää saada lemmikkiään pois kylvystä, mutta eläin on täysin eri mieltä asiasta. Se ei kerta kaikkiaan pysty lähtemään — siitä syystä tämä hellyyttävä video onkin kerännyt satoja tuhansia katselukertoja.

Eläimet asuvat yleensä metsissä, mutta joskus ne uskaltautuvat ihmisten asuinalueelle, joko vapaaehtoisesti tai pakolla. Ihmiset levittäytyvät eläinten luonnollisille asuinalueille, jonka seurauksena eläinten on pakko paeta tai sopeutua uuteen elinympäristöönsä.

Tämän seurauksena esimerkiksi Helsingin keskustassa asuu huuhkaja, jota kutsutaankin citypöllöksi. Eläimellä riittää ravintoa ja ihmiset eivät halua vahingoittaa tätä majesteettista luontokappaletta.

Nyt näemme, kun mies on juuri lähtenyt ulos kotoaan. Hän kuitenkin palaa nopeasti takaisin ja alkaa huutamaan vaimonsa nimeä. Syy? Mies näki pesukarhuja, jotka juoksivat häntä kohti.

En ole itse asiassa varma, oliko mies paniikissa vai innoissaan?

Evästevalinnat