Luonto luo välillä kummallisia nähtävyyksiä, kuten tämän Puolassa lähellä Nowe Czarnowin kaupunkia sijaitsevan metsän. Kaupungin asukkaat istuttivat noin 400 mäntyä vuonna 1930, jonka jälkeen ne ovat saaneet kasvaa omassa rauhassa.

Tutkijat ovat sanoneet, että vuonna 1930 ihmiset olisivat käyttäneet jotakin välinettä, jolla puut saatiin kasvamaan vinoon. Tässä muutamia kuvia siitä miltä metsä näyttää nykyään.

Lähde: Themysteryworld

Valokuvaaja Anatoly Beloshchin kertoo tarinan löytämästään vedenalaisesta joesta Meksikossa. Järven nimi on ”Cenote Angelita”, joka suomeksi tarkoittaa pientä enkeliä.

29 metrin syvyydessä joessa on noin 1 metrin paksuinen kerros, joka koostuu suurimmaksi osaksi rikkivedystä. Kun kerros on ohitettu alla on 30 metriä suolaista vettä.

Mitähän kaikkea joki mahtaa kätkeä sen syvimpiin onkaloihin?

Uskoisitko näin pienen järven olevan jopa 60 metriä syvä?

Järven vesi on makeaa aina 29 metriin asti, jonka jälkeen se muuttuu suolaiseksi.

Alla olevissa kuvissa joen näkee todella hyvin sen sameuden vuoksi.

Kyseinen paikka on kuin portti uuteen maailmaan.

Näin sameaa vesi on joen sisälle sukeltaessa. Sameus johtuu rikkivedystä.

Tässä kuvassa samein kerros on ohitettu, jonka jälkeen vesi alkaa jälleen kirkastua.

Tässä kuvassa sukeltaja tulee pois joesta.

Tässä kuva siitä miltä Angelita -järvi näyttää piirrettynä:

Tiesitkö, että tylsistä metallisista tai betonisista esineistä voi saada erittäin ilmeikkäitä ja hauskoja, kunhan vain osaa käyttää mielikuvitustaan.

Katutaide käsitetään usein sotkemisena ja laittomana toimintana. Oikein tehtynä kyseinen taiteenlaji tuo kaduille kuitenkin uutta ilmettä ja eloa.

Tässä kuvasarjassa on esiteltynä upeita teoksia, jotka saavat monen henkilön päät pyörälle.


Lähde: Memolition

Useimpien ihmisten haaveena on iso omakotitalo meren rannalta, upeat maisemat ikkunoista, uima-allas takapihalla tai muuta vastaavaa. Alla olevissa kuvissa nähdään todella hulppeita asuntoja, mistä moni voi vain haaveilla.

Lähde: Shockmansion.com

Hank niminen arkkitehtiopiskeija oli kyllästynyt näkemään ja suunnittelemaan projekteja jotka eivät koskaan toteutuneet muuta kuin piirustuksien muodossa. Kun Hankin oli aika keksiä opinnäytetyö, hän osti vanhan koulubussin ja yhdessä veljensä sekä ystävänsä kanssa rakensi siitä 14 viikossa upean, modernin ja toimivan matkailuauton.

Autossa on nukkumapaikat 12 hengelle, keittiö, kylpyhuone, sekä 2 kattoikkunaa mukavan tunnelman luomiseksi. Useimmat huonekalut ovat helposti liikutettavia, niissä on paljon säilytystilaa sekä niistä voi muuntaa hetkessä erilaisia huonekalumuotoja. Hank aikoo lähteä kiertämään Amerikkaa nähdäkseen toimiiko hänen kunnostettu koulubussinsa erilaisissa olosuhteissa, kansallispuistoista suuriin kaupunkeihin.