Kiinalainen maanviljelijä menetti molemmat kätensä onnettomuudessa ja päätti rakentaa uudet tilalle. Onnettomuus tapahtui, kun kalastukseen tarkoitettu räjähde pamahti miehen kotona yhdeksän vuotta sitten.

Maanviljelijällä ei ollut varaa hankkia kalliita käsiproteeseja, joten hän päätti rakentaa itse robottikädet. Sun Jifalla kului 8 vuotta saada käsi valmiiksi, mutta vaivannäkö oli sen arvoista.

Samsung järjesti tempauksen Sveitsissä ruuhkaisella juna-asemalla mainostaakseen uutta Galaxy S4 puhelinta. Kilpailijan piti katsoa puhelinta täydet 60 minuuttia voittaaksen sen omakseen. Samsung ei tehnyt haasteesta helppoa, kokelasta häiritsivät mm. motoristit ja sotilaat koirineen.

Useimmat kilpailijat hävisivät testin hyvinkin nopeasti, mutta yksi onnekas mies pystyi pitämään silmänsä kiinni luurissa kokonaisen tunnin ajan.

Uusi S4 puhelin tunnistaa milloin katsot sitä. Kun käännyt pois puhelimestasi, pysäyttää Smart Pause seuraamasi sivun automaattisesti, jolloin et menetä mitään. Smart Scroll taas selaa nettisivuja ja sähköpostejasi automaattisesti ylös ja alas kallistaessasi puhelinta sivulta toiselle.


Myös eläimillä saattaa silloin tällöin olla ilmavaivoja. Tämän videon kissa päästää samaan aikaan hikan, sekä pierun!


Venäjällä tapahtuu kummallisia asioita erityisesti liikenteessä. Venäläisten välinpitämättömyys näkyy myös tällä videolla, jossa mies ajaa kaatuneen puun ylitse silmäänsä räpäyttämättä.

Tapahtuma saatiin kuvattua myös kameralle, sillä Venäjän autoliikenteessä käytetään paljon kojelautakameroita.

Joskus eläimillä käy huima tuuri ihmisten ajaessa kovaa vauhtia moottoriajoneuvoilla.

Tämän videon lintu oli millimetrien päästä kuolemasta, mutta se onneksi kerkesi väistämään autoa muutamalla sentillä. Kyseinen eläin ei varmasti enää eksy keskelle kilparataa.

Evästevalinnat