Kiinalaisissa uutisissa on sattunut hauska moka. Pienessä Kiinalaisessa kylässä löydettiin kaivaessa uusi tuntematon eläin, ja paikalle päätettiin kutsua toimittajia tutkimaan asiaa.

Toimittajat tutkivat asiaa tietokirjoista ja internetissä, he tulivat päätökseen että seksilelun ’vagina’ osa on eläimen huulet. Toimittajat myös löysivät samanlaisia tarinoita tuntemattomasta eläinmuodosta vuosisatoja aikaisemmin.

Kylän asukas ja eläimen löytäjä aikoi pitää sitä viikonlopun yli vesiämpärissä ja tutkia sen käyttäytymistä.

Oikeastihan ’kasvi’ tai ’eläin’ oli seksilelu Fleshlight.

Kanadan McDonald’silta kysyttiin miksi tuotteet näyttävät erillaiselta oikeasti ja mainoskuvissa. Hampurilaisketju käytti vastaamisen hieman enemmän aikaa kuin yleensä, ja tuotti dokumentti tyylisen videopätkän mainoskuvauksistaan.

Kuvissa näkyvä tuote, eli malli tehdään itse valokuvausstudiolla, mutta kuitenkin täysin samoista raaka-aineista kuin pikaruokalassa. Erona näissä hampurilaisissa on että toisen tekemiseen menee tunteja, kun toisessa menee nopeimmillaan puoliminuuttia. Haluaisitko itse odottaa ruokaasi tunteja?

Kuvaaja kommentoi asiaa puolustelevasti myös, hänen mukaansa mainoskuvien tarkoitus on näyttää asiakkaalle mitä tuote sisältää.

McDonalds on jatkuvan tarkkailun alla Suomessakin, tämä video selittää heidän toimiaan hyvin positiivisessa mielessä.

Kiasmassa oli auki upea Grind tanssiesitys. Näyttely aukesi yleisölle perjantaina 20.1. ja loppui kesäkuun alussa.
Kiasman mukaan esitys sujui hyvin ja yleisö oli mielissään videosta.

Tässä upea video!

Dancehall Queen Style on naisten tanssityyli, jossa on paljon akrobaattisia ja seksikkäitä liikkeitä. Dancehall Queen Style kisoja järjestetään ja voittaja on se tanssija, jolla on omaperäisimmät, mielikuvituksellisimmat tai akrobaattisimmat tanssiliikkeet. Kilpailevat Dancehall Queenit myös luovat uusia muotitanssiliikkeitä, joita muu kansa seuraa perässä.

Videolla tanssii Hous3 Of Qu33nz -tanssiryhmä.

Lapsijoukko päätyi sattumalta istumaan eläkeiässä olevan mummon viereen julkisessa bussissa Rochesterin kaupungissa Yhdysvalloissa.

Ensiksi lapset alkoivat pilailemaan naisen ylipainosta. Eläkeläisen alettua itkemään ipanoiden huuteleminen ja haukkuminen vain yltyi. Naista uhkailtiin väkivallalla, ja hänen omaisuuttaan revittiin hänen käsistään. Lapset mm. kertoivat tulevansa kusemaan hänen ovelleen, ja ryöstämään kaiken arvokkaan.

Video on löydetty tekijöiden Facebook-sivulta, ja ladattu sieltä Youtubeen.

Etelä-Afrikka on tasavalta eteläisessä Afrikassa, aivan Afrikan mantereen eteläisimmässä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mosambik ja Swazimaa. Lesothon valtio sijaitsee kokonaan Etelä-Afrikan ympäröivänä ja sitä kutsutaankin enklaaviksi valtioksi.

Tällä kertaa Etelä-Afrikassa on menossa takaa-ajo, jossa poliisi näyttää miten toimitaan kuin elokuvissa. Videolla poliisi ampuu ensin pakenevan auton renkaat puhki, jonka jälkeen poliisi hyppää auton perälavalle ja ikkunan kautta sisään ohjaamoon. Hetken mukiloinnin jälkeen yksi henkilöistä lentää ulos autosta ja auto saadaan pysäystettyä.