Värikäs vuoristo on osa Danxian suurta luonnonsuojelualuetta. Luonnonsuojelukohteeseen kuuluu yhteensä kuusi eri aluetta vuoristoineen, jokineen, laaksoineen ja vesiputouksineen, jotka muodostavat suojaisan elinpaikan monelle harvinaiselle eliöille ja kasvillisuudelle.

Kuvissa näkyvä niin sanottu sateenkaarivuoristo on syntynyt yli 24 miljoonaa vuotta sitten eriväristen mineraalien ja hiekkakivien puristuessa yhteen, ja eroosion kuluttaessa vuorien pintaa. Vuoristo sijaitsee luonnonsuojelualueella Kiinassa lähellä Zhangyen kaupunkia, ja se on ollut yksi UNESCON Maailmanperintökohteista vuodesta 2010.

Lähde: All Over Press

Getty Images / All Over Press

Huhtikuussa 2010 Islannissa sijaitseva Eyjafjallajokull -tulivuori purkautui sekoittaen Euroopan lentoliikenteen. Tuhka levisi ilmateitse, jolloin ilmassa leijunut tuhka esti lentokoneiden lähdöt. Islanti on tuliperäinen maa, joten siellä nähdään vuosittain pieniä purkauksia. Tuliperäisestä maasta on haitan lisäksi myös runsaasti hyötyä, sillä islantilaiset keräävät suurimman osan energiastaan maalämmön avulla.

Tässä upeassa otoksessa näet tilanteen, jossa Eyjafjallajokull on purkautumassa. Samaan aikaan myös voimakas ukonilma iski paikalle, koska vuoresta pulpunnut lämmin ilma sekoittui kylmän ilmamassan kanssa.

Franck Socha / All Over Press

Rio Negro eli Musta joki on Etelä-Amerikassa olevan Amazonjoen sivujoki. Sen pituus on 2 230 kilometriä, ja se on suurin Amazonin pohjoispuolen sivujoista. Se on maailman suurin niin sanottu mustanveden joki. Tumman värinsä se saa kulkiessaan läpi soiden ja rämeiden.

Tässä näet upean kuvan Rio Negro joesta, joka on saanut maagisen värin. Syynä tähän on se, että auringonsäteet heijastuvat pohjassa olevien hiekkadyynien kautta takaisin ylös luoden vedelle kultaisen värin.

Andrew Tso / All Over Press

Pilvenpiirtäjien päälle kiipeäminen ei ole soveliasta ihmisille, joilla on olemassa edes jonkinlainen korkean paikan kammo. On kuitenkin olemassa myös ihmisiä, joille korkeihin paikkoihin kiipeäminen on elämän suola. Korkeaan paikkaan kiivetessä adrenaliini valtaa kehon ja  saa todella tuntea olevansa elossa.

Kuvassa näet Andrew Tson ottaman kuvan pilvenpiirtäjän reunalta. Maisemat, tunnelma ja paikka luovat kuvaajalle varmasti unohtumattoman kokemuksen!

13. päivä lokakuuta Phuketissa, Thaimaassa vietettiin pelottavan näköistä juhlaa. Ihmiset olivat lävistäneet pääosin kasvonsa erilaisilla esineillä. Syynä tähän oli se, että he halusivat osoittaa kunnioitusta jumaliaan kohtaan. Rituaalin aikana ihmiset sanovat vaipuvansa transsiin, jonka takia kipu ei tunnu niin pahalta.

Festivaalia kutsutaan maailman verisimmäksi tapahtumaksi, sillä sen aikana ihmisillä on tapana myös satuttaa itseään terävillä esineillä.

Lähde: All Over Press