Maailmamme muuttuu vuosi vuodelta kuumemmaksi — tähän on syypäänä ilmastonmuutos, joka vaikuttaa erityisen rajusti köyhään väestöön, jolla ei ole varaa ostaa uusimpia ilmastointilaitteita. Tämä ilmastoinnin mullistava keksintö on kuitenkin tuomassa apua jopa miljoonille ihmisille. Keksintö perustuu fysiikan lakeihin, eikä se kuluta lainkaan sähköä.

Bangladeshissa kehitetty keksintö ratkaisee myös muovipullojen aiheuttaman ongelman. Pulloista ei saa panttia, joten niitä ei haluta kierrättää — tämä ratkaisu auttaa siis puhdistamaan katuja ylimääräisestä muovijätteestä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kuinka tämä vallankumouksellinen keksintö toimii!

Lapsenvahtina oleminen on yksi suurimmista vastuista, jonka vanhemmat luovuttavat toiselle ihmiselle. Lapsenvahdin on oltava luotettava, hyväsydäminen ja vastuullinen — tässä tapauksessa Jenna Lee Baker oli saanut huolehdittavaksi 3-vuotiaan pojan. Jenna oli hyvä lapsenvahti, joka piti pienten lasten hoitamisesta — eräänä arkipäivänä hän joutui kuitenkin karmivaan tilanteeseen, jota ei voi toivoa kenellekään.

Jenna oli palannut 3-vuotiaan pojan kanssa kotiin ja tuntenut, että kaikki ei ollut kunnossa. Hän luotti vaistoihinsa ja nappasi pojan kainaloonsa. Juuri tuolla hetkellä yläkerrassa ollut murtovaras lähti juoksemaan kohti kaksikkoa. Jenna ja poika ehtivät karata talosta, he juoksivat naapurin luokse ja soittivat hätänumeroon.

Valvontakameran tallentamalla videolla näkyy, kuinka varas hiippailee talossa ja lähtee lopulta juoksemaan kohti Jennaa ja poikaa.

Tämä urhea ja päättäväinen lapsenvahti ansaitsee minun mielestäni mitalin!

Optiset illuusiot ja arvoitukset ovat internetin suola… Niiden ratkaiseminen saattaa aluksi tuntua mahdottomalta, mutta loppujen lopuksi vastaus onkin yllättävän helppo.

Redditiin ladattu valokuva on viime viikolla levinnyt netissä tavattoman nopeasti. Syy? Kuvassa olevat ympyrät on äärimmäisen vaikea nähdä aluksi.

Voit katsoa kuvan alapuolelta:

Vastaus löytyy alapuolelta, älä luovuta liian helpolla!

.

.

.

.

.

.

Löysitikö ympyrät ilman lunttaamista? Jaa haaste ystävillesi!

Lähde & kuvat: Reddit.com

Me kaikki pelkäämme erilaisia asioita — yleisimpinä pelkoina tulevat mieleen muun muassa pimeä ja korkeat & ahtaat paikat. Pelot voi voittaa, kunhan ne uskaltaa kohdata sopivissa määrin. Korkeanpaikankammoinen ihminen voi esimerkiksi aloittaa katsomalla korkean talon ikkunasta alaspäin. Pikku hiljaa pelko astuu syrjään ja sen korvaa tieto siitä, että mitään pahaa ei tule tapahtumaan.

Tällä videolla näemme usean henkilön mielestä huvittavan tilanteen. Todellisuudessa tämä isä on kuitenkin todella rohkea kohdatessaan suurimman pelkonsa silmästä silmään… Pelkäätkö hämähäkkejä? Kuvittele itsesi tuijottamaan suurta hämähäkkiä silmästä silmään niin saat tilanteelle perspektiiviä.

Katso video alapuolelta ja jaa se ystävillesi!

Moni vanhempi muistaa tilanteen, jossa lapset täytyi jättää työpäivän ajaksi kotiin, päiväkotiin tai kouluun. Tilanne saattoi aluksi tuntua haastavalta, mutta ajan mittaa ajatukseen kuitenkin tottui. Vanhemmat ovat maailman tärkeimpiä henkilöitä erityisesti pienille lapsille, jotka ovat heistä täysin riippuvaisia.

Tällä videolla näemme lapsen, joka rakastaa omaa isäänsä niin paljon, että hän ei yksinkertaisesti pysty olemaan hiljaa edes hetkeä. Voin vain kuvitella, kuinka vaikea isän on lähteä töihin, kun lapsi huutaa uudestaan ja uudestaan “isä, minä rakastan sinua!”

Kotiinpaluu on ainakin asia, jota tämä perheenisä odottaa enemmän kuin kuuta nousevaa.