Monet meistä käyttävät älypuhelimella tai autossa karttapalvelua, jolla selviää reittiohjeet eri paikkoihin. Jos osoite on pitkä ja on jo kiire seuraavaan kohteeseen, tulee nopeasti tehtyä kirjoitusvirheitä.

Kokeile seuraavan kerran kirjoittaa rivin alkuun esimerkiksi Google Mapsissa kadunnumero ja pari ensimmäistä kirjainta ja kas, osoite ilmestyy ruudulle sekunnissa. Todella näppärää!

Kokeneille nettishoppailijoille on käynyt valitettavan tutuksi joidenkin verkkokauppojen huonolaatuiset tuotteet. Tästä yksi esimerkki on epäonninen Alivia Briggs, joka tilasi unelmiensa prinsessamekon koulun tanssiaisiin netistä.

Hän maksoi alla näkyvästä mekosta yli 200 dollaria ja se osoittautuikin täysin väärän väriseksi. Sen helmet ja pitsikoristelut oli kiinnitetty silittämällä ja laahus liian lyhyt.

Näpäytä kuvia niin näet eron mekkojen välillä!

Mekko ei ole itsessään kamala, mutta summalla luulisi saavan jotain tuotekuvia vastaavaa. Briggs päätyi lopulta lainaamaan mekon tanssiaisiin ystävältään.

Tästä opimme, että kannattaa mieluummin tukea laadukasta käsityötä ja kiinnittää huomiota siihen, mistä hankkii vaatteensa.

Lähde: Seventeen

On aina ilo nähdä ja kuulla nuoria lahjakkuuksia, jotka pienestä pitäen tietävät mitä he elämältään haluavat.

Lauren Tate osaa yllättää kuulijat uskomattoman hienolla rokkiäänellä. Videolla hän laulaa Led Zeppelinin ”Whole Lotta Love” -kappaleen.

Esitys saa aikaan kylmiä väreitä ja lauluääntä kuunnellessa voisi kuvitella itsensä kokeneen rokkistaran keikalle.

Tätä esitystä katsoessa on helppo samaistua ”ulkonäkö saattaa pettää” -sanontaan.

27-vuotias Emma osallistui Britains got Talent -ohjelmaan. Nainen ei näytä aivan tavalliselta tankotanssijalta, jonka seurauksena moni on skeptinen ennen esitystä.

Myös tuomarit vaikuttivat hieman skeptisiltä ennen esitystä. Esityksen alkaessa yleisö ja tuomaristo ovat kuitenkin aivan ällikällä lyötyjä. Emma on uskomattoman notkea, lahjakas ja taitava urheilija.

Julkisuuden henkilöiden elämä on täynnä glamouria ja kuvat siitä ovat usein sen mukaisia. Celeste Barber päätti alkaa kopioimaan heidän suosittuja kuvia omalla tyylillään Instagramiin ja tulokset ovat hullunkurisia. Vai miltä kuulostaa lavuaarissa hengailu tai sorakuopassa makoilu pikkubikineissä?

1.

2.

3.

A photo posted by Celeste Barber (@celestebarber) on

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

A photo posted by Celeste Barber (@celestebarber) on

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

A photo posted by Celeste Barber (@celestebarber) on

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

A photo posted by Celeste Barber (@celestebarber) on

 

19.